Vill du se alla banker? klicka här

Lån trots betalningsanmärkning

Du som låntagare av ett lån trots betalningsanmärkning ska vara medveten om att du kommer att få sämre vilkor än personer som inte har några anmärkningar. En betalningsanmärkning ger dig hetl enket sämre förutsättningar att få ett bra lån, det är inget vi rekommenderar.

Om du ska söka lån trots betalningsanmärkning är det en fördel om du kan ge en säkerhet för ditt lån. Detta kan ofta sänka kostnaden för lånet avsevärt.

Ta lån med anmärkning

Ingenting är omöjligt och vi gör alla våra misstag. Att hamna i ekonomiskt ”obestånd” med betalningsanmärkningar som följd, är inte ovanligt i dagens samhälle. Det absolut sämsta man kan göra är att ge upp, för det finns faktiskt möjligheter att komma på rätt köl igen.

Det är lättare sagt än gjort, men visst går det. Lån och avgifter kostar mer och man kan ställa större krav på dig som låntagare. Allra helst bör du ha en säkerhet att lämna, såsom en bostad, bil eller annat värdefullt, för banken tar ju trots allt en större risk. Men misströsta inte, företag som t e x Bluestep, Freedom Finance och Marginalen Bank kan ge lån så att du har möjlighet att återfå kontrollen. Att drabbas av införsel med ränta på ränta och allt vad det medför, är trots allt inget bra alternativ och bör undvikas.

Ett så kallat samlingslån eller omstartslån med rätt upplägg och lägre räntekostnad, kan ge dig en bättre chans att bringa ordning i din ekonomi. Det finns även ytterligare bolag som erbjuder liknande lån, bland annat Svensk Låneförmedling och Villabanken. De flesta av dessa har dessutom flera banker bakom sig, och ju fler långivare desto större chans har du.

En sista möjlighet kan vara att panta dina värdeföremål såsom smycken, antikviteter o s v hos någon av alla pantbanker som finns; att ta ett så kallat pantlån. Ett annat sätt är att själv sälja av vad du kan avvara, kanske guldsmycken och eller andra värdeföremål.

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se