Vill du se alla banker? klicka här.

Untie: Låna pengar & Lån.

 • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 15
Låna pengar från Untie

Untie är ett företag som fokuserar sig på att erbjuda lån sedan 2011. Företaget fungerar som en betalningsförmedlare mellan privatpersoner och företag som vill låna pengar och sparare som vill investera i lån.

Företaget har tillstånd av Finansinspektionen då tillståndet är utgivet till en betalningsförmedlare, inte till en långivare. Hos Untie kan du låna från 30 000 kronor till 80 000 kronor. Amorteringstiderna varierar mellan 1 -5 år.

Att låna pengar från Untie sker enkelt via nätet. Ansökan behandlas individuellt, räntan skiljer sig beroende på risktagande. Pengarna överförs inom ett par bankdagar. Untie godkänner klienter som saknar betalningsanmärkningar.

Untie arbetar inte med banklån. Lånemedlen stannar i företaget då spararna investerar i företagets plattform och låntagarna tar ut sitt godkända lån från samma digitala betalningsförmedlare.

Låna pengar genom låneförmedlare

Att låna pengar genom en låneförmedlare har en del fördelar. Den största är att du kan få hjälp med att välja den mest passande lösningen för dina lånebehov.

Untie är en betalningsförmedlare, långivare och låntagare emellan. Väljer du att använda dig av företagets tjänster kan du vänta dig en snabb behandling av din låneansökan samt en möjlighet för rådgivning. Untie lånar inte ut pengarna själv utan det använder sparmedel från andra privatpersoner som valt att investera i plattformen. Därmed har Kreditbörsen endast en administrativ roll i lånprocessen.

Untie hette tidigare Kreditbörsen

Omdömmen samt frågor & svar om Untie

Hur lånar man pengar med Untie?

Untie AB är en samlingstjänst som har flera olika bolag som kan erbjuda dig lån, kontokredit och olika sätt att spara pengar. Du kan ansöka om ett privatlån på 20 000 kr - 80 000 kr och du kan välja en återbetalningstid på upp till max 5 år. Räntan är individuell, grundad på din egna unika ekonomiska situation och månadskostnaderna är relativt låga. Untie använder sig inte av UC, istället tar de sina kreditupplysningar via Bisnode.

Vad är grundkraven för att ansöka?

Vill du ansöka om lån på Untie måste du uppfylla följande krav:

 • Du bör vara 20 - 65 år gammal
 • Får inte ha skulder hos Kronofogden
 • Du behöver BankID
 • Vara folkbokförd i Sverige
 • Får inte ha betalningsanmärkningar
 • Får inte ha ett pågående lån hos Untie

Går det att få lån trots anmärkning?

Även om Untie i regel inte accepterar ansökningar med betalningsanmärkningar skulle du kunna få ett lån beviljat även om du har en betalningsanmärkning, om din inkomst och ekonomiska förutsättningar visar en god kreditvärdighet.

Hur ansöker man för att låna pengar hos Untie?

Ansökningsprocessen är enkel. Du använder ditt BankID för att ansöka, därefter behandlas din ansökan och när den blivit godkänd överförs pengarna till ditt bankkonto inom 2-3 bankdagar. Du har två veckors ångerrätt, men du får betala ränta för de dagar du haft pengarna.

Hur fungerar återbetalningen hos Untie?

Du kan skicka över betalningen månadsvis eller konfigurera autogiro och betalar summan automatiskt varje månad. Detta hjälper dig att undvika missade betalningar och behöva betala förseningsavgifter. Fri amortering ingår vilket betyder att du närsomhelst kan betala mer än avsagt för att förkorta återbetalningstiden.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer

No comments yet. Be the first!

Villkor för lån hos Untie

 • Lägsta lån: 30000 kr
 • Högsta lån: 80000 kr
 • Lägsta ränta: 8%
 • Högsta ränta: 8%
 • Lägsta effektiva ränta: 0%
 • Högsta effektiva ränta: 0%
 • Startavgift lån: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Untie

Fullständigt namn: Untie Group AB
Adress: Trädgårdsgatan 15B
Postnummer: 541 30
Stad/ort: Skövde
Telefon: 08-145556
Fax:
Email:
www: https://privatlan.kreditborsen.com/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556693-8907

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se