Vill du se alla banker? klicka här.

Svea Ekonomi: Låna pengar & Bolån.

Svea Ekonomi erbjuder bolån. Se alla bolån här

Låna pengar från Svea Ekonomi

Besök Svea Ekonomi genom att klicka på bilden ovan

Hos Svea Ekonomi kan du låna mellan 2000 och 200 000 kronor. Upp till 15 000 kronor kan du låna utan säkerhet och använda till vad du själv vill. För större lån än så krävs att du har en säkerhet för lånet. Svea Ekonomi kan ibland erbjuda lån till dem som har svårt att få lån med bankernas traditionella lånekrav. Vill du låna under 15 000 kronor kan du ansöka direkt via din dator och ha pengarna på ditt konto bara några dagar senare. På det större lånet sätts räntan individuellt, du erbjuds en snabb hantering av din ansökan och bra villkor på ditt lån.

Omdömmen samt frågor & svar om Svea Ekonomi

Vad bör jag veta om Svea Ekonomi?

Svea Ekonomi är en koncern vars finansiella verksamhet är utspridd över flera olika länder i Europa. Bolaget har funnits i 30 år. Företaget har över 2 000 anställda.

Vilka lån erbjuder Svea Ekonomi?

Svea Ekonomi erbjuder företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso. De erbjuder även passande betallösningar för e-handel, mobil och butik. Svea Ekonomi erbjuder även banklån och olika sparformer för privatpersoner. Vid frågor och funderingar kan du kontakta Svea Ekonomi kundtjänst per telefon eller mejl. Bolaget erbjuder personlig rådgivning.

Vilka lån erbjuder Svea Ekonomi mig som privatperson?

Svea Ekonomi erbjuder olika former av banklån både för företag och privatpersoner. För privatpersoner finns det följande lån:

 • Privatlån
 • Bolån
 • Skuldfinansiering

Vad är Svea Ekonomi betalskydd?

Svea Ekonomi erbjuder betalskydd för lån samt har en räntegaranti. Betalskyddet är en form av säkerhet om du skulle bli arbetslös eller får förhinder att betala av ditt lån. Då aktiveras betalskyddet. Med Svea Ekonomi räntegaranti kan du räkna med att du får den lägsta möjliga räntan på marknaden.

Vilka låneprodukter finns för företag hos Svea Ekonomi?

Lån för nystartade företag
Lån för existerande företag som behöver extra medel. Svea Ekonomi erbjuder även passande betalningslösningar för företagsägare.

Kan jag låna från Svea Ekonomi om jag har en betalningsanmärkning?

Ja, du kan låna pengar även om du har en anmärkning. Svea Ekonomi gör en grundlig bedömning av din ekonomiska situation däribland inkomst, säkerhet, tidigare lånehistorik med mera. Utifrån den bedömningen beslutar Svea Ekonomi om du kan få låna pengar från dem eller inte. Bolaget tar en kreditupplysning på alla sina lånsökande.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (4)

Gravatar
New
JOEsäger...

Investera med 500 $ och få en avkastning på $ 5 000 inom sju arbetsdagar. Kontakta nu via (Whatsapp-- + 48-732 231 003)

Gravatar
New
Ollesäger...

Jajamän. Det verkar vara skit hela rubbet. Och de får nya dåliga recensioner hela tiden - visserligen kan jag inte påstå att jag själv upplevt att de är så dåliga men efter allt jag läst om dem så lär jag inte pröva på heller...

Gravatar
New
Franciskasäger...

Jag kollade just upp omdömen om Svea Ekonomi på trustpilot. Man blir ju paranoid bara man läser det - de flesta betyg är ju lägsta möjliga stjärnor!

Gravatar
New
Franciskasäger...

Det står bland annat att banken gjort fel här och där och när kunden ringer upp för att kolla lägger personalen all skuld på henom och resultatet blir skyhöga räkningar... Ska man få hålla på på det sättet?

Gravatar
New
Feliciasäger...

Det var det jag menade. Visserligen kan det ju vara så att det bara är de dåliga kunder som recenserat, och de nöjda kunderna håller sig tyst hemma - men det låter ju inte heller bra. Du som ska ta lån hos Svea Ekonomi: tänk dig för!

Gravatar
New
Franciskasäger...

Tack för infon! Brukar vara ganska godtrogen när det gäller sånt här men är riktigt glad att jag kollade upp det denna gång!

Gravatar
New
Kristersäger...

Precis vad jag sade om någon annan bank här för knappt fem minuter sedan. Dåligt rykte = inga pengar från mig.

Gravatar
New
Tittisäger...

Du som funderar på att ta ett lån hos SveaEkonomi kan ta dig en liten sväng hos TrustPilot och kolla ut det andra kunder skriver om banken. Det är mycket talande information.

Villkor för lån hos Svea Ekonomi

 • Lägsta lån: 5000 kr
 • Högsta lån: 400000 kr
 • Lägsta ränta: 7.15%
 • Högsta ränta: 26.2%
 • Lägsta effektiva ränta: 7.71%
 • Högsta effektiva ränta: 29.91%
 • Startavgift lån: 395 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 20 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Svea Ekonomi

Fullständigt namn: Svea Ekonomi AB
Adress: Evenemangsgatan 31
Postnummer: 16981
Stad/ort: SOLNA
Telefon: 08-735 90 00
Fax: 08 735 48 17
Email: info@sveaekonomi.se
www: http://www.svea.com/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556489-2924

Bolån från Svea Ekonomi

Bolån Bindningstid Listräntor Gensomsnittsräntor Skillnad
Svea Bolån 5.75 % 6.04 % -0.29 %

Ansök om Bolån

Bolån Svea Ekonomi

Hur ser ditt drömhem ut? Stämmer det med verkligheten? Ofta är det så att man inte riktigt hunnit ikapp med sitt drömboende på grund av brist på resurser. Därför erbjuder Svea Ekonomi bolån till dig som behöver det, trots betalningsanmärkningar och även ibland när du inte har fast anställning.

Bolån trots betalningsanmärkningar och utan fast anställning

När du ansöker om bolån kan det hända att du får ett nej här och där, eftersom bankens traditionella lånekrav ofta inte tar hänsyn till varje individs omständigheter. I bästa fall blir du beviljad ett mycket dyrt lån. Detta ska du försöka undvika genom att jämföra bolån hos olika banker. Svea Ekonomis löfte är att hjälpa dig hitta bästa räntan på ditt bolån. Även du som redan skrivit under papprena hos någon annan kan byta bolån om du så önskar, för att du hittat en bättre offert här. Du får alltid en “kvar-att-leva-på” kalkyl på köpet - så du slipper hamna i skuldfällan.

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se