Vill du se alla banker? klicka här.

Spring Finance: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 5
Låna pengar från Spring Finance

Räkneexempel Spring Finance:

Låna 100000 kr med 5 års återbetalningstid till 8,9% ränta (effektiv ränta på 9,84%). Uppläggningsavgift 495 kr, aviavgift 15 kr. Tot: 125 654 kr inkl. uppläggningsavgift, 2 086 kr per månad.

Sedan 22 januari 2018 del av Bluestep Bank

Spring Finance är en låneförmedlare som vill göra det enklare att låna till schyssta villkor. När du ansöker via Spring Finance kan du ansöka om en ränta så låg som 4.45% och du kan låna mellan 10 000 – 350 000kr. Med hjälp av individuella prövningar kan den som ansöker via Spring Finance erbjudas moderna och trygga lånelösningar med lägre avgifter och bättre avtal. Strävan hos Spring Finance är att ge sina kunder tillgång till bästa möjliga service och erbjuda de rätta finansiella lösningarna vid rätt tidpunkt. Spring Finance är ett varumärke som tillhör BlueStep Finans AB, ett svenskt kreditmarknadsbolag med tillstånd att bedriva finansieringsrörelse och står under Finansinspektionens tillsyn.

Privatlån

Hos Spring Finance kan du som privatperson ansöka om lån till flera banker parallellt genom en enda kreditansökan. Spring Finance är ett företag som värnar om att få hjälpa varje person få sina önskningar uppfyllda och strävar därför efter att ge dig de bästa möjliga förutsättningarna att kunna betala tillbaka ditt lån. Du kan ansöka om lån upp till 350 000kr utan säkerhet till förmånlig ränta. På deras hemsida finns en kalkylator tillgänglig för att beräkna din ränta baserat på återbetalningstid och lånebelopp.

Ibland vill man bara komma iväg från all stress och slit, då kan Spring Finance hjälpa dig att göra din resa möjlig genom semesterlån. Du kanske är sugen på att köpa en ny bil men har för tillfället inte kontanterna till att göra en satsning på ditt materiella välbefinnande – då kan Spring Finance vara till hjälp! Spring Finance kan dessutom erbjuda låneskydd vid speciella förutsättningar.

Kreditbedömning

När du gör en ansökan hos Spring Finance görs en kreditbedömning där din återbetalningsförmåga analyseras och betygssätts så att bankerna kan beräkna din kreditränta baserat på detta. I bedömningen används den information som fås ut av kreditupplysningen, samt Konsumentverkets riktlinjer. Informationen som bearbetas är alltid dagsaktuell och du får alltid en skriftlig kopia av den informationen som ligger till grund för din bedömning.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
Marikasäger...

Något jag gillar hos Spring Finance är deras räntegaranti - om du tagit ett lån hos dem och sedan hittat samma lån med lägre ränta hos någon annan, kommer SF att sänka din ränta för att matcha det nya erbjudandet. Det är ett mycket konkurrenskraftigt drag och definitivt något som snabbt kommer att göra dem till en storspelare på marknaden - om de sköter sig i andra avseenden, förstås.

Villkor för lån hos Spring Finance

  • Lägsta lån: 10000 kr
  • Högsta lån: 350000 kr
  • Lägsta ränta: 4.45%
  • Högsta ränta: 29.5%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 495 kr
  • Aviavgift: 15 kr - 15 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Spring Finance

Fullständigt namn: BlueStep Finans AB
Adress: Box 23138
Postnummer: 10435
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 0770-33 66 77
Fax:
Email: kundtjanst@springfinance.se
www: https://www.springfinance.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556717-5129

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se