Vill du se alla banker? klicka här.

Santander Consumer Bank: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 2 av 5 / Antal Röster: 1070
Låna pengar från Santander Consumer Bank

Räkneexempel Santander Consumer Bank:

Låna 50000 kr, åter.bet 742 kr/mån för ett lån på 50 000 kr under 7 år med exempelränta på 6,45 %, och betalning via autogiro. Tot62 266 kr.

Santander Consumer Bank är en del av den globala bankgruppen Banco Santander. Enlig en ungefärlig uppskattning har dom 103 miljoner kunder i mer än 45 länder som betjänas av 193 000 anställda. De har fler filialer än någon annan bank i världen och är en av de största i Europa på fordonsfinansiering. Under år 2012 vann de pris för världens bästa bank för tredje gången på tio år.

Ambitiös bank som ständigt växer

Santander är en bank med höga ambitioner. De växer ständigt över hela världen. Här i Sverige, erbjuder de sparkonton, banklån liksom personliga lån, lån och leasing för bilen, husbilen, RV, motorcykel, snöskoter, ATV och mer. De vill se till att de alltid ger korrekt kredit så de kan hjälpa sina kunder som behöver låna pengar.

Samarbete med över 800 inom fordonsindustrin

Santander i Sverige samarbetar med över 800 utvalda återförsäljare inom fordonsindustrin och är ett helt oberoende bolag. På så sätt kan du hitta rätt fordon och finansiera den på ett och samma ställe. De arbetar med flera tillverkare och står bakom Nissan Finans, Kia Finans, Fiat Finans, Lancia Finance, Polaris Finance, Alfa Romeo Finans, Jeep Finance, Solifer Polar Finance och KTM Finance.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (7)

Gravatar
New
Lindasäger...

Jag slår i alla fall ett slag för dem. De har ju trots allt vunnit priset för bästa banken 3 gånger under en period på 10 år. OCh med villkor som lån på 20 000–350 000 kronor utan krav på säkerhet, ränta från 3,95−12,95 %, inga uppläggningsavgifter eller aviavgifter samt direkt lånebesked så ligger de ju ganska bra till, tycker jag i alla fall..

Gravatar
New
Jacksäger...

Bästa Linda,
Det var ju för 5 år sedan. Det är de nya recensionerna du ska kolla upp.

Gravatar
New
Jacksäger...

Jag ska då inte anförtro min ekonomi åt dem när det finns andra banker med betydligt bättre rykte. Som Advisa, som Andreas härnere nämner.

Gravatar
New
Lindasäger...

Du känner ju den som tycker att banken är bra, de dåliga recensionerna är ju bara folk som spökar på nätet. Man skulle kanske ge Santander en chans - de kanske har läst sina recensioner och skärpt sig lite. Man vet ju aldrig hur mycket det går att lita på anonyma kommentarer.

Gravatar
New
Kristersäger...

Jag vet inte om jag är så villig att överlåta mina surt förvärvade slantar till någon som har ett så pass dåligt rykte...

Gravatar
New
Jacksäger...

Ja, sannerligen. Jag har en bekant som är kund hos dem som lovprisar banken och dess meriter högt och påstår att hen har fått sina barn att bli kunder där också bara för att de är så bra - men det är bara en person mot alla recensioner. jag tänkte det kanske var den svenska branschen som var dålig och kollade andra länder men icke - lika enstjärnigt på det hållet.

Gravatar
New
Feliciasäger...

Santander har väldigt många väldigt dåliga recensioner överallt. De anklagas för att vara oseriösa, klantiga och ha urdållig kundservice. Det finns så klart också femstjärniga recensioner av nöjda kunder - men dessa fick jag leta efter ordentligt. Själv har jag helt tappat lusten att pröva Santander.

Gravatar
New
Sadiesäger...

De måste ju ha gjort någonting bra om någon av deras kunder tagit sig tid att gå in och ge dem fem stjärnor. Men det är kanske som Linda säger, att de dåliga recensionerna bara är nätspöken. Tänk om samma är sant för de positiva recensionerna? Jag tappade förtroendet för denna sorts upplysningar för länge sen, jag vet ju precis hur lätt det är att gå online och låtsas vara någon man inte är.

Gravatar
New
Andreassäger...

kan bara instämma med Olof!

Rekommenderar istället Advisa, betydligt bättre att ha att göra med!

Gravatar
New
Olofsäger...

Uppgifterna stämmer inte. Leasar bilen via dem. Aviavgiften är hög oavsett om man har autogiro eller inte = oseriöst företag. Dessutom har de fakturerat några kr extra på varje faktura utan att specificera varför. Rekommenderas ej Santander eller något av deras samarbetsföretag.

Villkor för lån hos Santander Consumer Bank

  • Lägsta lån: 20000 kr
  • Högsta lån: 350000 kr
  • Lägsta ränta: 3.95%
  • Högsta ränta: 12.95%
  • Lägsta effektiva ränta: 4.02%
  • Högsta effektiva ränta: 14.66%
  • Startavgift lån: 0 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 30 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Santander Consumer Bank

Fullständigt namn: Santander Consumer Bank AS Nor
Adress: Solna Torg 3
Postnummer: 17145
Stad/ort: SOLNA
Telefon: 08-4707900
Fax:
Email: kundservice@santander.se
www: http://www.santander.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 516406-0336

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se