Vill du se alla banker? klicka här.

Sambla: Låna pengar & Lån.

 • Betyg: 4 av 5 / Antal Röster: 11
Låna pengar från Sambla

Räkneexempel Sambla:

Låna 100 000 kr med 9 års löptid, nominell ränta 5,50% och 0 kr i uppläggnings-/avi­­avgift. Effektiva räntan 5,64%. Totalkostnad: 127 764 kr. Månadskostnad: 1 183 kr.

Sambla är en oberoende låneförmedlare, som sedan starten 2014 hjälpt tusentals människor i både Sverige och Norge att hitta ett lån med bra villkor och som passat deras omständigheter. Låneförmedlarens mål är att ställa bankerna mot varandra så att du som kund ska få tillgång till lägre ränta, samt förenkla sökprocessen till din förmån. Via Sambla kan du ansöka om ett lån på 5 000 – 500 000 SEK, som du måste betala tillbaka under en period på 1 – 15 år.

För att få ansöka om lån via Sambla måste du uppfylla dessa grundkrav:

 • Du måste ha fyllt 18
 • Du måste ha en månadsinkomst på minst 10 000 SEK
 • Du måste vara skriven och folkbokförd i Sverige
 • Du måste ha varit skuldfri hos Kronofogden i 6 månader innan du ansöker

Sambla är en av de få låneförmedlarna som accepterar betalningsanmärkningar. Vissa av de banker som samarbetar med Sambla arbetar under principen att det är din ekonomiska framtid som räknas. Därför är det helhetsbilden av din privatekonomi som avgör om du ska bli beviljad lånet eller ej. Sambla kommer att ta en enda kreditupplysning på dig när du ansöker, och denna information förmedlas sedan till alla banker som är intresserade av att bevilja ditt lån.

Jämför bankerna hos Sambla och spara pengar – Lån upp till 500 000 kr. Nominell ränta ej tillgänglig, endast effektiv ränta.

Omdömmen samt frågor & svar om Sambla

Vad bör jag veta om Sambla?

Sambla är en svensk låneförmedlare. Dess affärsidé är att jämföra långivarnas erbjudanden så att alla kunder får ett lån som passar deras ekonomiska situation, specifika önskemål och personliga preferenser.

Var finns Sambla?

Sambla har kontor i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors. Fram till idag anger sig bolaget ha hjälpt över 320 000 kunder att hitta den bästa lånelösningen som finns på den svenska marknaden.

Varför ska jag jämföra lån via Sambla?

Sambla arbetar med 35 olika långivare. Bolaget tar emot ansökningar med betalningsanmärkning. Det är Samblas partners som bestämmer om de godkänner en ansökan med en anmärkning. Sambla tar även en kreditupplysning på varje inskickad ansökan.

Vilka lån finns hos Sambla?

Via Sambla kan du få en jämförelse på följande banklån:

 • Privatlån
 • Billån
 • Samlade lån

Kan jag samla lån hos Sambla?

Med andra ord kan du ansöka om att få ett nytt lån via Sambla eller söka om ett samla ihop flera befintliga lån i ett. Genom att samla flera smålån i ett kan du få en lägre månatlig betalning p.g.a. en lägre räntesats. Om du tar ett privatlån via Sambla kan du använda pengarna till vad som helst – inga begränsningar finns när det gäller lånesyftet.

Är det säkert att låna via Sambla?

Sambla strävar efter att erbjuda högsta möjliga säkerhetsnivå. Bolaget är SSL

 • certifierad med krypterad data. All signering sker med BankID. Sambla samarbetar med UC när det gäller kreditupplysningarna.

  Hur ansöker man om lån från Sambla?

  Både ansöknings-, och låneprocessen sker helt och hållet på nätet. Att låna pengar går snabbt och enkelt, ända från den ursprungliga jämförelsen fram tills pengarna betalas ut på ditt konto.

 • Kommentera & lämna omdöme

  * Måste anges
  1000

  Kommentarer (4)

  Gravatar
  New
  Freddesäger...

  Just det. Och tänk på varför låneförmedlares tjänster är gratis för dig som ansöker: det är just därför att bankerna betalar – vilket de inte skulle göra om det inte hade handlat om en lönsam affär även för dem.

  Gravatar
  New
  Ninnisäger...

  Visst har du rätt. Men ändå – tänk på att bankerna inte förlorar så mycket på köpet ändå, annars hade de inte använt sig av tjänster som dessa. Visst marknadsför låneförmedlaren sina tjänster som en konkurrens mellan bankerna, men de måste också tjäna p köpet, annars skulle det inte gå ihop för dem.

  Gravatar
  New
  Kristinsäger...

  Länge leve låneförmedlare! Sambla är inte så populärt som jag hade trott, men jag tycker de är ganska bra ändå. Och det känns ganska skönt att själv kunna välja det erbjudande som låter bäst – annars går man där i misstankar, och råkar man skriva på ett visst lån och sedan upptäcker ett som skulle kunnat vara mycket bättre kan det kännas ganska bittert har jag erfarit.

  Gravatar
  Regular
  Krösus Sorksäger...

  Sambla är en seriös långivare som lägger stor vikt på sina kunders omdöme. Har du någon fråga eller klagomål kan du lugnt ringa upp kundtjänst och få hjälp att reda ut din situation. För att ytterligare förbättra sin service ber Sambla sina kunder om att betygsätta tjänsten och tala om när det är något som inte funkar som det ska.

  Gravatar
  New
  Mariasäger...

  Det låter som om företaget tar sitt ansvar på allvar! Det är alltid skönt att ha att göra med sådana företag. Ibland tänker jag att det kanske beror på konkurrensen - varje bank måste verkligen sträva efter att bli bäst i test om de vill få nöjda, återkommande kunder.

  Gravatar
  Regular
  Elisabetsäger...

  Jamen visst är det det det handlar om. Inte för att jag vill nedvärdera de passionerade personerna som verkligen älskar sitt arbete - men i förhållande till antalet människor som arbetar på banker i hela landet tror jag att de är få. Det är trist att behöva bo i ett samhälle där alla ger sitt bästa endast av rädsla för att förlora sin plats, men å andra sidan är jag ganska glad för att jag som kund hos nämnda banker har möjlighet att välja det bästa alternativet och på så sätt påverka kvaliten på servicen som banken erbjuder. Till en viss grad i alla fall.

  Gravatar
  Regular
  Elisabetsäger...

  Tja, nu kom jag av mig - jag tänkte säga att själv har jag fått ett ganska bra intryck av Samblas verksamhet. Vi får se hur det blir med det med tiden, men hittils har jag intet ont att säga om dem...

  Villkor för lån hos Sambla

  • Lägsta lån: 1000 kr
  • Högsta lån: 500000 kr
  • Lägsta ränta: 2.95%
  • Högsta ränta: 39.6%
  • Lägsta effektiva ränta: 6.59%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 0 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

  Kontakt & fakta om Sambla

  Fullständigt namn: Sambla
  Adress: Strandvägen 5B
  Postnummer: 11451
  Stad/ort: Stockholm
  Telefon: 0770-22 01 80
  Fax:
  Email: kundtjanst@sambla.se
  www: https://www.sambla.se/
  SWIFT/BIC:
  Clearingnummer:
  Organisationsnummer:

  För dig med anmärkning

  Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

  Visa alla lån

  Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

  Kontakta oss!

  Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

  Välj lån - Hur mycket vill du låna?

  Skriv en rad till oss!


  Email: info@bästlån.se

  www: https://bästlån.se