Vill du se alla banker? klicka här.

Reducero: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 4 av 5 / Antal Röster: 1
Låna pengar från Reducero

Räkneexempel Reducero:

Låna 10000 kr i 9 år. Effektiv ränta 11.91%. Ingen start-/aviavgift. Bet: 15 kr/mån, dvs totalt 1 620 kr.

Reducero: Hitta de bästa villkoren

Reducero är en låneförmedlare som hjälper dig att hitta blancolånet med de bästa villkoren. Pengarna du får kan du använda till precis vad du vill – du kan täcka tillfälliga hål i privatekonomin, finansiera en resa eller till och med använda lånet för att samla andra små, kanske dyrare lån i ett enda. Reducero ger dig möjlighet att ansöka om en summa på upp till 500 000 SEK, som du har möjlighet att betala tillbaka under en löptid på högst 15 år.

När du skickar in din ansökan förmedlar Reducero din information till de banker som samarbetar med dem: de får alla konkurrera om dig som kund, vilket i sig ju sänker räntan som erbjuds. För att din ansökan ska bli godkänd måste du uppfylla grundkraven – du ska ha fyllt 20 och tjäna minst 100 000 SEK om året, du ska vara skriven i Sverige och vara skuldfri hos Kronofogden. Du får inte ha fler än 5 betalningsanmärkningar.

Hos Reducero är det mycket troligt att ditt lån blir godkänt. Låneförmedlaren arbetar tillsammans med 6 olika banker som alla erbjuder bra villkor. Två av dem erbjuder riktigt låga räntor, och de flesta godkänner lån trots betalningsanmärkningar, vilket betyder att även du som alltid brukar få avslag här har en chans att få de pengar du behöver. Kom ihåg att en enda kreditupplysning tas på dig, och denna information får alla bankerna dela på. På så sätt slipper du samla på dig en massa UC, vilket i längden kan ha en negativ påverkan på din kreditvärdighet.

Lån upp till 500 000 kr från Reducero. Nominell ränta ej tillgänglig, endast effektiv ränta.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Regular
Lassesäger...

Alla dessa låneförmedlare som lovar att du ska hitta ett bra lån utan att alltför många kreditupplysningar registreras. Men Reducero t ex samarbetar ju bara med 6 banker. Där får man minst en, och får man avslag hos alla dessa blir det att söka via någon annan förmedlare osv... och upplysningarna börjar hopas. Jag börjar känna att så fort man fastnar i en ond spiral blir det bara värre och värre hur man än försöker ta sig ut.

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Du kan öka dina chanser att bli beviljad ett lån genom att använda dig av de låneförmedlare som samarbetar med flest banker - ca. 20 - 25 st. Kontrollera även att förmedlaren är transparent på detta område: berättar de vilka banker är med i tävlingen, eller får du bara reda på antalet? Lendo är en av dessa: de samarbetar med 25 olika banker och på deras hemsida kan du få reda på exakt vilka det handlar om. Du kan ansöka om en summa på 5 000 - 500 000 SEK. Det finns förstås andra bra förmedlare, så du får ta reda på villkoren och själv avgöra den som låter bäst.

Gravatar
New
Lars Ekbergsäger...

Det berör även ganska mycket på hur situationen ser ut på svart och vitt - får man avslag överallt kan det ibland kännas som rena rama turen att äntligen bli godkänd får låntagning. Men jag håller med Krösus Sork härnere - testa alltid transparenta förmedlare först, de som samarbetar med flest banker och inte drar sig för att berätta vilka det handlar om.

Villkor för lån hos Reducero

  • Lägsta lån: 1000 kr
  • Högsta lån: 500000 kr
  • Lägsta ränta: 4.95%
  • Högsta ränta: 17.55%
  • Lägsta effektiva ränta: 4.95%
  • Högsta effektiva ränta: 17.55%
  • Startavgift lån: 0 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Reducero

Fullständigt namn: Reducero
Adress: FALKENBERGSGATAN 3
Postnummer: 41285
Stad/ort: Göteborg
Telefon: 020-11 33 41
Fax:
Email: kundservice@reducero.se
www: https://www.reducero.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556957-7728

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se