Vill du se alla banker? klicka här.

Primalån: Låna pengar & Lån.

 • Betyg: 2 av 5 / Antal Röster: 1
Låna pengar från Primalån

Räkneexempel Primalån:

Låna 70 000 kr på 15 år. Effränta 6,54%. Tot. 108346 kr. Kostn/mån 600 kr. Startavg: 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Prima Lån samarbetar med Axo Finans och är ett varumärke under Better Rates A / S. De samarbetar tätt med Axo Finans för att på så sätt ge dig en smidig och trygg process. Better Rates A / S har i sin tur lång erfarenhet som långivare inom finanssektorn. Hos Prima Lån kan du låna från 10 000 upp till 600 000 kronor utan säkerhet. Lånet ska sedan betalas tillbaka inom en period på 1 - 15 år.

Du ansöker snabbt och enkelt om ett banklån på nätet. Din ansökan behandlas av den kunniga personalen hos Axo Finans och skickas sedan vidare till 13 svenska banker för att de ska konkurrera om dig och på så sätt erbjuda dig den bästa räntan. När du fått ett personligt erbjudande kan du enkelt signera med ditt bank ID för att så snabbt som möjligt få pengarna in på ditt konto. För att kunna få låna pengar med hjälp av Prima Lån så bör du:

 • Ha fast anställning
 • Ha minst 150 000 i årsinkomst
 • Inte ha någon betalningsanmärkning
 • Vara minst 24 år
 • Vara en svensk medborgare

Har du dock en anmärkning eller helt enkelt vill kolla upp fler alternativ så kan du söka vidare med hjälp av vår lista på bästlån.se. Där kan du dessutom läsa recensioner från andra låntagare om de olika långivarna för att på så sätt kunna bilda dig en uppfattning om det är den rätta banken eller låneinstitutet för dig.

Omdömmen samt frågor & svar om Primalån

Vilka är Primal Capital?

Hos Primal Capital kan du låna pengar utan säkerhet upp till hela 35 000 kronor till bra villkor. Du kan som minst låna 5000 kronor och avbetalningstiden ligger på 6 månader upp till 5 år. Primal Capital har som mål att hjälpa sina kunder med att få ett lån till bra villkor och flexibla lösningar. Det finns inga dolda avgifter hos Primal Capital. Den enda kostnaden för lånet är alltså räntan. Det finns också möjligheten att betala tillbaka lånet när du vill.

Hur fungerar Primal Capital?

Att låna pengar hos Primal Capital är enkelt och du gör det online. Din ansökan för ett lån blir behandlad inom 3 arbetsdagar. Du kan enbart göra en ansökan online och inte via telefon. Om du behöver hjälp med din ansökan är det bara att skicka ett mejl till Primal Capital. Om du får din ansökan godkänd betalas lånet ut till ditt konto. För återbetalningar sätter du enkelt upp autogiro så du aldrig glömmer en betalning.

Vad finns det för krav för lån hos Primal Capital?

 • Du måste vara minst 20 år fyllda
 • Du kan inte ha skulder hos kronofogden
 • Inte ha skuldsanering
 • Svensk medborgare och folkbokförd i Sverige
 • En fast inkomst på minst 100 000 kronor per år
 • Bli godkänd i kreditkontrollen

Går det att låna med betalningsanmärkningar?

Primal Capital kan bevilja lån även om du har betalningsanmärkningar, dock kan dessa inte vara nyare än sex månader. Det går inte att få ett lån om du haft ett skuldsaldo hos Kronofogden inom de senaste 12 månaderna.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
Rosasäger...

Allt det här om anmärkningar... Har du lyckats få en betalningssanmärkning på dig för att du misskött dina betalningar tycker jag att bankerna har rätt att veta det. Man vill ju inte gärna låna ut pengar till den som inte kommer att betala tillbaka dem.

Gravatar
New
Markussäger...

Det är sant som du säger. Men tänk på att alla betaningsanmärkningar inte beror på att personen misskött sina betalningar på grund av slarv. Ibland händer det oförutsedda - man blir arbetslös eller sjuk till exempel. Och då känns det ganska orättvist att man inte ska få chans att låna igen för att ta sig ut ur härvan.

Gravatar
New
coopforlifesäger...

Javisst. Och man har ju råkat ut för sådant sjäv, då vill man gärna att andra har medlidande med en och hjälper till. Men får man verkligen så många anmärkningar på en gång? Jag tror faktiskt (sådär utan fakta eller bevis) att de flesta anmärkningarna som registreras tillhör unga vuxna som precis kommit ut i näringslivet och tappat kontroll över sina finanser i ren shoppingglädje. Med åren brukar man bli smartare med pengar... men det är förstås ingen garanti det heller.

Gravatar
New
Markussäger...

Jag tror jag läste något sådant på skatteverkets hemsida, så du har nog rätt. Unga människor som inte kan hantera mmobilabonnemang handlade det specifikt om, det är de som lättast hamnar i skuldfälan på grund av obetalda räkningar. Och kreditkort kan också vara farliga om man inte har koll.

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Allt som allt känns det som om Prima Lån är till för de som har det lite bättre ställt, och det tycker jag inte är så dåligt. Minst 150 000 SEK i inkomst, och ingen betalningsanmärkning? Det är inte någon nystartare inte, om man inte haft väldig tur. Och åldersgränsen känns också ganska vettig - vid 24 har man säkert fått sin situation under kontroll, i alla fall till viss grad.

Villkor för lån hos Primalån

 • Lägsta lån: 5000 kr
 • Högsta lån: 600000 kr
 • Lägsta ränta: 2.95%
 • Högsta ränta: 24%
 • Lägsta effektiva ränta: 3.7%
 • Högsta effektiva ränta: 26.9%
 • Startavgift lån: 495 kr
 • Aviavgift: 35 kr - 35 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Primalån

Fullständigt namn: Axo Finans AB
Adress: Vädursgatan 5
Postnummer: 412 50
Stad/ort:
Telefon:
Fax:
Email: info@primalaan.se
www: https://xn--primaln-jxa.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556907-5673

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se