Vill du se alla banker? klicka här.

Primal Capital: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 4 av 5 / Antal Röster: 4
Låna pengar från Primal Capital

Räkneexempel Primal Capital:

Låna 15 000 kr i 12 mån, 1440 kr per månad. Totalt betalar du 17 280 kr, ränta 27% (effektiv ränta 30,6%) och autogiro.

Primal Capital: Ett flexibelt lån

Långivaren Primal Capital har varit aktiv på den svenska finansmarknaden sedan år 2016. Företagets mål är att förse privatpersoner med de pengar de behöver för att klara akuta ekonomiska krissituationer. Lånen som erbjuds är privatlån eller så kallade blancolån, vilket betyder att du som långivare inte behöver berätta vad du tänker använda pengarna till. Ansökningsprocessen är ganska enkel och går ut på att fylla ut ett formulär med personuppgifter och önskemål om lånet.

Hos Primal Capital kan du ansöka om ett lån på 5 000 – 35 000 SEK, med en nominell ränta från 27 %. Villkoren är gjorda för dig som letar efter ett lån med fast ränta, utan dolda avgifter och med en löptid på upp till 5 år. Primal Capital godkänner ansökningar som är äldre än 6 månader, och de tar inte kreditprövning via Upplysningscentralen. Din ansökan behandlas så fort den skickats in, och de flesta lån godkänns inom en period på mindre än 24 timmar. När du identifierat dig via BankID och signerat låneavtalet kommer pengarna att betalas ut till ditt konto.

Företagets filosofi är att det som bör avgöra om du ska få låna pengarna du ansökt om eller ej är din framtida betalningsförmåga. Förflutna synder i form av skulder eller betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att du ska bli beviljad ett lån. Du som just börjat på ett nytt arbete och därför inte har tillgång till en årsdeklaration behöver inte heller oroa dig: Primal Capital accepterar en lönespecifikation som garanti på att du faktiskt har den inkomst som krävs.

Låna pengar från Primal Capital

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Primal Capital har enhetlig räntesättning - alla får erbjudande om 27 % i ränta.

Gravatar
New
Amandasäger...

Det verkar lite dyrt...

Gravatar
Regular
Elisabetsäger...

Javisst. Särskilt för den som har god kreditvärdighet. Men har du svårt att få lån på andra håll kan det vara värt ett försök.

Gravatar
New
Amandasäger...

Det kan jag förstå att de tjänar på!

Gravatar
Regular
Lassesäger...

Nu är ju banker inte någon institution för socialbidrag. Och ju mer riskfyllt det är att låna pengar till dig, ju högre kommer kostnaden att bli. Det kanske inte låter rättvist i det långa loppet - men ekonomisk rättvisa är ofta inte fördelaktig för de som inte har det så bra ställt. Det är dyrt att vara fattig.

Gravatar
New
Lars Ekbergsäger...

Det bästa man kan göra är att sköta sin ekonomi från början så att man slipper förlita sig på dyra lån. Men om man nu råkar illa ut någon gång kan det vara skönt att veta att det finns en utväg...

Gravatar
Regular
Lassesäger...

I beskrivningen ovan låter det som om PC är riddaren i nöden - men riktigt så känns det nog inte för den som ska betala tillbaka sin skuld. Men det måste jag ju medge, att de inte gör något olagligt eller orättvist, och de har ju rätt att välja hur mycket lånet ska kosta själva. Sen har jag fått höra att de erbjuder flexibla löptider och bara lånar till den som har möjlighet att betala, så det är ju bra i för sig.. Jag har bara lite svårt med det där du säger Anna att det är dyrt att vara fattig. Men jag förstår att det är så världen funkar och det finns inget att göra åt saken... själv har jag aldrig behövt ta ett lån men någon gång kanske krisen kommer och då kommer jag som du säger Krösus att vara glad att banker som PC finns till.

Villkor för lån hos Primal Capital

  • Lägsta lån: 5000 kr
  • Högsta lån: 35000 kr
  • Lägsta ränta: 26%
  • Högsta ränta: 26%
  • Lägsta effektiva ränta: 29.33%
  • Högsta effektiva ränta: 29.33%
  • Startavgift lån: 0 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Primal Capital

Fullständigt namn: Primal Capital AB
Adress: Storgatan 62
Postnummer: 16235
Stad/ort: Ängelholm
Telefon: 0431-302 222
Fax:
Email: info@primalcapital.se
www: https://primalcapital.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 559018-7620

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se