Vill du se alla banker? klicka här.

Pengino: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Pengino

Besök Pengino genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Pengino:

Låna 100000 kr, 14 års löptid, rörlig årsränta 7,9 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) eff. ränta 8,19 %, totalt belopp 165 589 kr och månadskostnaden 986 kr.

Gruppen Zmarta har som dotterföretag en låneförmedlare vid namn Pengino. Målet med denna förmedlare är att hjälpa dig som inte har så hög inkomst att hitta ett förmånligt lån för att täcka tillfälliga hål i din privatekonomi när detta behövs. Alla låneansökningar som skickas in tas hand om av företaget Freedom Finance, vars viktigaste roll är att sätta dig i kontakt med bankerna och underlätta förhandlingarna med dem.

För att få ansöka om lån via Pengino måste du uppfylla följande grundkrav:

 • Du ska ha fyllt 18
 • Du ska vara skriven och folkbokförd i Sverige
 • Din årsinkomst ska vara 100 000 SEK eller högre
 • Du ska vara skuldfri hos Kronofogden

Om du uppfyller alla dessa krav, kan du ansöka om ett lån på 5 000 till 400 000 SEK, med en återbetalningsperiod på 1 – 15 år. Endast en kreditupplysning kommer att tas på dig, och informationen från denna kommer att delas med de 20 banker som Pengino samarbetar med. På det viset slipper du samla på dig en massa onödiga UC, samtidigt som du låter bankerna tävla om dig som kund. Det är du som vinner, eftersom bankerna kommer att förbereda lockande erbjundanden till dig i hopp om att du ska välja just dem som långivare. Och det bästa av allt: via Pengino kan även du som råkar ha en eller flera betalningsanmärkningar få en rimlig möjlighet att ta ett nytt lån, utan att förflutna synder tas upp och vädras.

Omdömmen samt frågor & svar om Pengino

Vad är Pengino?

Pengino är ett företag som erbjuder en jämförelsetjänst för banklån på den svenska marknaden. Bolaget arbetar med 25 olika partners däribland banker och finansiella institutioner.

Varför ska jag jämföra lån hos Pengino?

Förutom en jämförelse lån emellan erbjuder Pengino en kundservice i form av rådgivning. Du kan kontakta Pengino via e->post eller telefon.

Vem äger Pengino?

Pengino.se marknadsför Freedom Finance Kreditservice AB:s tillståndspliktiga låneförmedlingstjänst. Din låneansökan lämnas till Pengino.se men kommer att handläggas av ett annat företag, nämligen Freedom Finance Kreditservice AB.

Tar Pengino någon kreditupplysning på mig som kund?

Ja, Pengino tar alltid kreditupplysning på sina kunder. Det positiva är att det endast tas en kreditupplysning från UC. Jämför du olika lån själv kan det lätt hända att du samlar på dig ett flertal kreditupplysningar från UC vilket försämrar din allmänna kreditvärdighet.

Vad jämför jag för lån från Pengino?

Via Pengino får du en jämförelse från 25 långivare och får endast en markerad kreditupplysning.

Vad får jag använda pengarna till?

Du kan använda pengarna till vad du vill om du lånar via Pengino. Ingen säkerhet är bundet till lånet därför finns det även ingen begränsning när det gäller lånesyftet.

Hur ansöker jag om lån från Pengino?

För att låna pengar via Pengino måste du börja med att fylla i deras låneformulär på nätet. Där anger du ditt namn, aktuella kontaktuppgifter, önskat lånebelopp och avbetalningstid. Svar får du samma dag. Blir du beviljat ett lån får du pengarna inom 3-5 arbetsdagar.

Accepterar Pengino låneansökningar med en betalningsanmärkning?

Ja, Pengino tar emot ansökningar med en anmärkning. Det är upp till bolagets partners att bestämma om de beviljar en ansökan där det finns betalningsanmärkningar eller inte.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
Kajsasäger...

Jag har försökt få reda på vilka banker som Pengino samarbetar med, men jag kan inte säga att de verkar vara riktigt transparenta med den informationen. Är det någon som kan upplysa mig om detta? Annars gäller det kanske att sitta på den frågan tills denna sida blir uppdaterad...

Villkor för lån hos Pengino

 • Lägsta lån: 5000 kr
 • Högsta lån: 600000 kr
 • Lägsta ränta: 2.95%
 • Högsta ränta: 29.5%
 • Lägsta effektiva ränta: 2.99%
 • Högsta effektiva ränta: 33.83%
 • Startavgift lån: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Pengino

Fullständigt namn: Firstborn IVS
Adress: Adelgatan 21
Postnummer: 21122
Stad/ort: Malmö
Telefon: 0431-47 47 00
Fax:
Email: info@pengino.se
www: https://www.pengino.se
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer:

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se