Vill du se alla banker? klicka här.

Nordax: Låna pengar & Bolån.

  • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 475

Nordax erbjuder bolån. Se alla bolån här

Låna pengar från Nordax

Räkneexempel Nordax:

Låna 100 000 kr, återbetalningstid 5 år, månadsavgift 20 kr, uppläggningsavgift 400 kr och exempelränta på 8,9 % (effektiva räntan är 9,91 %). Totalt 125460 kr, dvs 2 091 kr/mån.

Hos Nordax (tidigare Nordax Finans) kan du låna upp till 300 000 kronor. Lånet hos Nordax kan tas utan någon säkerhet. Pengarna som du lånar pengarna ska betalas tillbaka med ett fast belopp varje månad. Om du vill kan du, utan extra kostnader, lösa ditt lån i förtid. Lånet ska vara återbetalat inom högst tolv år. Ju mer pengar du lånar desto lägre räntesats får du på ditt lån hos Nordax. Lånet har en uppläggningsavgift samt en aviavgift som du betalar varje månad. Nordax har funnits sen 2003 och har idag över 100 000 kunder i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
New
Pippilottasäger...

Ett av kraven för att bli beviljad ett lån är att din ekonomiska situation ska vara tillräckligt stark för att du ska kunna betala tillbaka lånet. Det är inte god kreditgivningssed att låna pengar till den som inte klarar avbetalningen, då blir ju banken delvis skyldig till förvärringen av en redan svår situation. Det kanske var just därför du inte blev beviljad lånet.

Gravatar
New
SaÎdsäger...

Man tycker att man ska kunna bli beviljad ett lån för att komma ur en svår situation, men icke. :/

Gravatar
New
Tittisäger...

Kom ihåg att även om bankens marketing-strategi är att fokusera sin reklam på dina behov, tänker de alltid först och främst på sina egna intressen. Detta gör dem inte till en dålig bank, snarare tvärtom, eftersom de tar ansvar för sitt. Tyvärr hamnar vi alla i svåra situationer iblans, det går liksom inte att undvika hur försiktig man än är, men det är inte bankens fel. Det finns andra alternativ att utforska. Ett av dessa är t ex Svea Ekonomi, de brukar erbjuda lån åt de som blivit nekade hos anra banker, men läs på om dem ordentligt: de har inte så bra kundrecensioner. Det vore tråkigt om du skulle hamna i en ennu värre situation i stället för att lösa dina befintliga problem.

Villkor för lån hos Nordax

  • Lägsta lån: 10000 kr
  • Högsta lån: 400000 kr
  • Lägsta ränta: 4.9%
  • Högsta ränta: 17.9%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 400 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 25 kr
  • Autogiro: 20 kr

Kontakt & fakta om Nordax

Fullständigt namn: Nordax Finans AB (publ)
Adress: Gävlegatan 22
Postnummer: 11330
Stad/ort: STOCKHOLM
Telefon: 08-50880800
Fax: 08-508 808 10
Email: info@nordax.se
www: http://www.nordax.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556647-7286

Bolån från Nordax

Bolån Bindningstid Listräntor Gensomsnittsräntor Skillnad
3 månader 5.49 % 5.28 % 0.21 %
5 år 5.49 % Saknas Okänd

Fler Bolån

Bolån Nordax

Nordax är en nordisk specialistbank som erbjuder bolån till privatkunder i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Banken har 200 anställda med ett centralkontor beläget i Stockholm.

Nordax främsta fördel är att de erbjuder bäst ränta för bolån för kunder utan fast inkomst.

Flexibla bolåneräntor

Räntan hos Nordax bestäms individuellt då den påverkas av bl.a. hur stor andel av bostadens marknadsvärde som belånas, din inkomst och din ekonomiska historik. Inga listräntor tillämpas. Det går bra att jämföra de bolån som erbjuds och byta bolån om du behöver det.

Kunderna har möjlighet att välja rörlig ränta för en 3 månaders period eller att binda räntan i 3 år eller 5 år. Rörlig ränta betyder att räntesatsen kan ändras var tredje månad. Ändringen sker i takt med förändringarna på räntemarknaden. En bunden ränta innebär att räntesatsen är densamma under hela den angivna bindningstiden.

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se