Vill du se alla banker? klicka här.

My Loan: Låna pengar & Lån.

 • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 6
Låna pengar från My Loan

Räkneexempel My Loan:

Låna 100 000 kr, utan avi/uppläggningsavgifter, en återbetalningstid på 10 år exempelränta 5,65 %, effektiv ränta 5,80 %. Månadskostnad: 1 093 kr. Tot: 131 125 kr.

My Loan hjälper dig att spara

My Loan är en kostnadsfri jämförelsetjänst som hjälper dig att hitta de banker som erbjuder det lån och de villkor som är rätta för din situation. Du som är i behov av pengar kan ansöka om ett lån via My Loan och på detta sätt få erbjudanden från de banker vars krav du uppfyller.

My Loan Privatlån

Ett privatlån, eller blancolån, kräver ingen säkerhet och kan användas till vad som helst. Du som tar lånet behöver inte redogöra för någon vad du tänker använda pengarna till. I detta skiljer sig privatlån från andra sorters lån. Återbetalningsprocessen fungerar i och med det att du betalar tillbaka pengarna regelbundet i form av amortering och ränta. Du som har samlat på dig många smålån och korta krediter kan finna att det lönar sig att ta ett enda stort privatlån för att betala av alla småsummor – detta hjälper dig att ha en klar bild över din ekonomi och förbättra din kreditvärdighet.

My Loan: Jämför bankernas lånevillkor

De många banker och låneinstitut som finns erbjuder ofta varierande lånevillkor och bedömelser av din kreditvärdighet – olika banker passar olika individer. För att hitta den bank vars villkor passar din situation eller omständigheter ställer My Loan sina tjänster till ditt förfogande. När du ansöker om ett lån på deras hemsida eller över telefon kommer dina uppgifter att konkurrenssättas bland de olika banker som samarbetar med My Loan, och de får tävla om dig som kund. Inom 24 timmar får du svar på din ansökan, och du ska då jämföra deras erbjudanden och acceptera det som passar dig bäst. Du kommer att få lånehandlingarna via post – kontrollera, skriv under och skicka tillbaka dessa till banken. När du gjort detta kommer du att få in pengarna på ditt konto direkt. Genom att använda My Loan sänker du dina lånekostnader utan att behöva betala något för tjänsten.

Omdömmen samt frågor & svar om My Loan

Vad är My Loan?

My Loan är en låneförmedlare som har funnits ända sedan 2010. Bolaget har hjälpt över 300 000 svenska kunder att jämföra samt hitta ett nytt lån till förmånligare villkor.

Måste MyLoan veta vad jag lånar till?

My Loan har inga begränsningar när det kommer till själva syftet med lånet. Ett privatlån kan användas till precis vad som helst, allt från renoveringar till resor. Via My Loan kan du ansöka om att få ett nytt lån eller samla dina befintliga lån.

Varför bör en låntagare använda sig av My Loans tjänster?

Att jämföra olika banklån är ett måste om man som kund vill få de bästa villkoren. Långivarnas villkor skiljer sig åt mellan olika långivare, därför är det viktigt att ha en överblick av vad marknaden erbjuder.

Vem får låna från MyLoan?

Förutom de gällande villkoren ställer långivarna olika krav på dig som kund. Deras bedömning av din kreditvärdighet sker på olika sätt, något som påverkar lånbeslutet och givetvis den framtida räntan. Vissa långivare accepterar betalningsanmärkningar medan andra inte tar emot ansökningar med en anmärkning.

MyLoan samarbetar 25 olika partner. Deras jämförelse ökar dina chanser att hitta det förmånligaste lånet.

Vilka är fördelarna med My Loan?

Att använda sig av My Loan jämförelsetjänster för att låna pengar har många fördelar. Några exempel är:

 • Du ansöker till flera banker eller långivare endast via en ansökan till My Loan
 • Tjänsten är kostnadsfri
 • Du kan få professionell hjälp vid behov
 • My Loan gör endast en kreditupplysning på dig
 • Du får svar inom 24 timmar.
 • Du är inte bunden att acceptera lånet om du finner dess villkor orimliga

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (3)

Gravatar
New
Kristinasäger...

Jag har flera gånger fått hjälp med att förbättra mina lån. Jag blir alltid väl bemött. MyLoan få högsta betyg från mig.

Gravatar
New
Katrinsäger...

Du kan omförhandla ditt befintliga bolån med hjälp av MyLoan - eftersom de hjälper dig jämföra bankernas olika krav och erbjudanden blir det lättare för dig att hitta fömånligare deals. Du kan spara pengar på att sänka din ränta - och vem vill inte det? För att förstå hur det fungerar måste du komma ihåg att när banken ger dig en lista med alternativ, är det alltid högsta räntan de framställer, så att det blir de som vinner på affären. Gör du då ingenting blir du tvungen att punga ut en massa extra tusenlappar varje månad. Då gäller det att vara en tuff förhandlare med banken. Du ska ha förmånliga villkor för ditt bolån, och för att få detta kommer du att låta bankerna tävla mot varandra... Det är just detta som MyLoan gör åt dig: du sparar pengar samt slipper konfrontationen :)

Gravatar
New
Pippilottasäger...

My Loans hemsida skulle kunna vara mycket bättre än den är. Och kundtjänsten har inte öppet på helgerna. Är dessa saker inte något du stör dig på, kan det vara väl värt att höra om ett lån hos My Loan. De har funnits sedan 2007 och har hjälpt massor med människor att få bra lån.
Nu är det ju bankerna och inte låneförmedlaren som bestämmer hur mycket du ska få i ränta mm. Men det är med My Loan som med alla andra - de hjälper dig genom att låta bankerna tävla mot varandra och erbjuda dig de bästa villkoren. Så till slut brukar det bli bra i alla fall.

Gravatar
New
Elisasäger...

De agerar mellanhand vilket i vissa fall kan vara väldigt bekvämt men i andra kan det kännas lite svårt eftersom det är banken du förhandlar med egentligen, och då tar förmedlaren så klart inte ansvar för missförstånd eller dylikt. Annars tycker jag att det är bra att de fins överhuvudtaget - så att bankerna inte får monopol på våra räntepengar.

Villkor för lån hos My Loan

 • Lägsta lån: 10000 kr
 • Högsta lån: 400000 kr
 • Lägsta ränta: 2.95%
 • Högsta ränta: 35.7%
 • Lägsta effektiva ränta: 0%
 • Högsta effektiva ränta: 0%
 • Startavgift lån: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om My Loan

Fullständigt namn: Insplanet Försäkringsförmedling AB
Adress: Box 26 000
Postnummer: 100
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 08 - 51 000 050
Fax: 08-51 000 001
Email: info@myloan.se
www: https://www.myloan.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556699-1179

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se