Vill du se alla banker? klicka här.

Moank: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Moank

Besök Moank genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Moank:

Låna 20 000 kronor med återbetalningstid på 1 år är den effektiva årsräntan 29.90%. Nominell årsränta 26.45%. Månadsbetalningen 1 915 kronor, totalt 22 980 kronor.

Moank – Kreditgivaren som tror på dig

Moank är långivaren som låter dig höja din kontokredit, sänka din ränta samt förlänga betalningstiden – allt utan några som helst dolda avgifter. Företagets filosofi baseras på att uppmuntra kloka beslut: ju bättre du sköter dina avbetalningar, desto bättre lånevillkor du får. Konceptet heter Credification och går ut på att du som kund ska kunna påverka din egna ekonomiska situation på ett positivt sätt genom att samla poäng som sedan kan användas för att förlänga ditt lån eller sänka din ränta.

Första gången du ansöker om lån hos Moank har du tillgång till en summa på 20 000 SEK. Från och med andra gången kan du ansöka om upp till 50 000 SEK, som du betalar av i din egen takt. Den effektiva räntan som Moank till en början erbjuder är 29,90 % – denna siffra sjunker dock i takt med att du förbättrar din kreditprofil.

Grundkraven för att få låna hos Moank är att du ska ha fyllt 22, ha en årsinkomst på 120 000 SEK och vara skuldfri hos Kronofogden. Du ska även vara folkbokförd i Sverige och inneha svenskt personnummer. Du får inte vara satt i konkurs eller ha en pågående skuldsanering, men upp till 2 betalningsanmärkningar utgör inte något större problem. Moank kommer alltid att ta en kreditprövning på dig när du ansöker. Meningen med lånet är att hjälpa dig förbättra din situation. Anser långivaren att dina nuvarande omständigheter inte klarar av ett större lån kommer detta inte att godkännas – i de fallen är det bäst att avstå från lån helt.

Låna pengar med Moank. Nominell ränta ej tillgänglig, endast effektiv ränta.

Omdömmen samt frågor & svar om Moank

Vilka är Moank?

Moank erbjuder personligt anpassade lån med resonliga villkor för att hjälpa dig att förbättra din ekonomi. Vare sig det handlar om att minska månadsutgifterna eller om du behöver ett privatlån för oförutsedda utgifter kan du vända dig till Moank. De analyserar varje ansökan individuellt så att du får en ränta så låg som möjligt. En annan anledning till att de kan erbjuda så låga räntor är för att de kan ansluta lånet till din arbetsgivare.

Hur ansluter man lånet till sin arbetsgivare?

Ansluter du lånet till din arbetsgivare kommer du att få betala mindre ränta på ditt lån. Din arbetsgivare får inte information om ditt lån, endast att du har ett lån hos Moank. På så sätt betalar du av lånet direkt med ett nettoavdrag från din lön varje månad.

Vem får låna hos Moank?

För att låna pengar hos Moank ska du uppfylla följande krav:

 • Minst 20 år gammal
 • Inte ha skulder hos Kronofogden under de senaste 12 månaderna
 • Inte ha mer än 2 betalningsanmärkningar
 • Årsinkomst på 150 000 kr
 • Vara folkbokförd i Sverige

Behöver jag BankID?

För att ansöka och ta lån hos Moank krävs det att du har ett BankID. Med detta kan du identifiera dig under hela processen.

Tas kreditupplysning?

För att ta reda på din kreditvärdighet krävs det att Moank tar en kreditupplysning. Det gör dem via UC och Creditsafe. Godkänner du så tar Moank även en ögonblicksbild från ditt bankkonto. Idén är att kunna förstå din ekonomiska situation på bästa sätt för att ge dig skräddarsydda lösningar och det bästa erbjudandet.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
New
Markussäger...

Jaså här är du. Hallå, jag försöker inte snatta till mig någonting, pch särskilt inte dina så "värdefulla" pengar. Det enda jag vill är att kunna bli skuldfri för en gång i livet. Men det är så det går när självrättfärdiga personer ska trampa de små på tårna.

Gravatar
New
Ollesäger...

Filosofin tycker jag om: det är alltid uppfriskande att se sina bra beslut bli belönade. De kommer att tjäna mycket på det...

Villkor för lån hos Moank

 • Lägsta lån: 5000 kr
 • Högsta lån: 20000 kr
 • Lägsta ränta: 26.45%
 • Högsta ränta: 26.45%
 • Lägsta effektiva ränta: 29.9%
 • Högsta effektiva ränta: 29.9%
 • Startavgift lån: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Moank

Fullständigt namn: Moank AB
Adress: Regeringsgatan 82
Postnummer: 11139
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 08 520 059 55
Fax:
Email: info@moank.se
www: https://www.moank.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 559000-0237

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se