Vill du se alla banker? klicka här.

Mitt Bolån: Låna pengar & Bolån.

 • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 1

Mitt Bolån erbjuder bolån. Se alla bolån här

Söker man låna pengar till en egen bostad, kan man oroa sig för att hitta ett bra erbjudande. Många letar själva efter bästa offert genom att ansöka hos olika banker. Visst verkar det logisk att göra det på detta vis för att försäkra sig om att skaffa den lägsta möjliga räntan. Men det blir snabbt för jobbigt och tidskrävande att gå från bank till bank, fråga och vänta på svar. Istället kan man skicka in en ansökan hos MittBolån. De gör sökningen åt dig. Läs vidare för att svar på de vanligaste frågorna kring MittBolån.

Hur går det till?

Det börjar med att man skickar in en ansökan, via hemsidan eller deras kundservice. Sedan tilldelas en personlig handläggare som kommer att hjälpa till hela vägen. När handläggaren förhandlat fram några bra erbjudanden, presenteras dem inför kunden. Kunden bestämmer då vilket som är bäst för hen. Är inget av erbjudanden tilldragande kan man välja att avvisa allihopa.

Hur mycket kostar tjänsten?

MittBolån tar inte betalt för någon del av tjänsten, även om man inte bestämmer sig för något erbjudande. De tjänar på provisioner från bankerna de samarbetar med. Så tar man ett lån, tjänar de på det. Tar man inte ett lån med deras hjälp, tjänar de inga pengar heller.

Kan man låna trots betalningsanmärkning?

För att få ansöka om lån tas ett flertal faktorer i åtanke. Men det går att skicka in en ansökan och även beviljas ett banklån trots anmärkning.

Vad krävs för att få skicka in en ansökan?

 • Minst 18 år
 • Årsinkomst på minst 120 000 kr
 • Inneha svenskt personnummer
 • Inte ha en obetald skuld hos Kronofogden

Omdömmen samt frågor & svar om Mitt Bolån

Vilka är MittBolån?

MittBolån är en bolåneförmedlare. Bolaget tillhör Schibstedkoncernen som är en av Nordens största mediekoncerner med cirka 7 800 medarbetare. Koncernens verksamhet sprider sig i 30 länder.

Låneprocessen hos Mitt bolån är digital. Dess främsta uppgift är att erbjuda kunderna de bästa låneerbjudandena och räntan åt alla kunder som vill flytta sitt nuvarande banklån till en annan bank eller ta ett nytt lån för att köpa en bostad. MittBolån tjänar på en ackumulerad provision som betalas ut av dess partners för varje kund som förmedlats. Låneförmedlaren samarbetar med de flesta banker i Sverige.

Vad gör MittBolån?

MittBolån jämför aktuella lån och bankerbjudanden. Tanken är att hitta det bästa alternativet för ditt bolån. Detta inkluderar lägsta möjliga bolåneräntan till en optimalavbetalningstid.

MittBolån kan hjälpa dig med att byta ett lån eller ta ett nytt sådant. Bolaget kan även fungera som rådgivare vid omförhandling av ett befintligt lån eller assistera för att du ska få ett lånelöfte. Alla tjänster är kostnadsfria för kunden.

Bolagets främsta strävan är att erbjuda en enkel och snabb ansökningsprocess som börjar med att du att fyller i ett online formulär. Därefter kontaktar MittBolån sina samarbetspartners och sammanställer en lånejämförelse åt dig. Offerten skickas per mejl.

Tar MittBolån någon kreditupplysning?

Ja, MittBolån tar alltid en kreditupplysning på sina kunder som vill låna pengar via dem.

Om du har en anmärkning eller så även kallad betalningsanmärkning kan det hända att du inte blir beviljad ett lån via MittBolån.

Andra faktorer som påverkar lånbeslutet är din ekonomiska situation och återbetalningsförmåga.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer

No comments yet. Be the first!

Villkor för lån hos Mitt Bolån

 • Lägsta lån: 0 kr
 • Högsta lån: 0 kr
 • Lägsta ränta: 4.89%
 • Högsta ränta: 4.89%
 • Lägsta effektiva ränta: 0%
 • Högsta effektiva ränta: 0%
 • Startavgift lån: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
 • Autogiro: 0 kr

Bolån från Mitt Bolån

Bolån Bindningstid Listräntor Gensomsnittsräntor Skillnad
3 månader 1.63 % 1.47 % 0.16 %

Ansök om Bolån

Mitt Bolån

Det kan vara svårt att hitta rätt i djungeln av alla lånemöjligheter när du söker ett lån för att köpa bostad. Dessutom är beslutet att köpa bostad ett av de största besluten vi tar så det gäller att ha all information tillgänglig innan du gör slag i saken. Vi på MittBolån kan hjälpa dig att jämföra dina möjligheter så att du får den bästa räntan oavsett om du är ute efter ett nytt bolån eller du helt enkelt vill byta lån eller kanske flytta från en låneinstans till en annan.

Finansiera ditt bostadsköp med ett bolån

Ditt bostadsköp måste finansieras på ett eller annat sätt. Det allra vanligaste tillvägagångssättet är att du lägger en kontantinsats och tar ett bolån som maximalt får uppgå till 85% av köpeskillingen. Din bostad funkar som säkerhet för lånet och skulle du hamna i ekonomiskt obestånd så kan lånesumman säkras i bostadens värde.

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se