Vill du se alla banker? klicka här.

MedMera Bank: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från MedMera Bank

Besök MedMera Bank genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel MedMera Bank:

Låna 100000, ränta 4,95%, effektiv ränta 5,06%, återbetalningstid på 5 år. Tot113 279 kr och din månadskostnad 1 913 kr. 0 kr i uppläggningsavgift och 0 kr i aviavgift (vid autogiro).

MedMera Bank fortsätter att vara en bank med god tillväxt och lönsamhet. De är ett dotterbolag till KF och en del av Coop Sverige. Det är en ansedd bank som har cirka 900.000 kunder och ger olika former av lån. Som ett attraktivt alternativ till erbjuder de större ekonomiska kunder alternativ inom utvalda områden. De erbjuder även finansiella tjänster med bra förmåner och låga avgifter till privatkunder. Dessa tjänster inkluderar betal- och kreditkort, fakturering för butiker, personliga lån och sparande. Dessutom finns ett kreditkort till företag och organisationer. Medlemmar i Coop får också extra förmåner och fördelar via Coop och deras olika partners.

Enkel kundservice

MedMera Banks huvuduppgift är att erbjuda produkter och tjänster som främjar detaljhandeln, men de vill också ge medlemmar möjlighet att välja andra attraktiva produkter. Deras mål är att kundservicen ska vara enkel, och att det ska gå lätt att ansöka om deras tjänster. Därför erbjuder de också en snabb och säker elektronisk ansökningsprocess via internet.

Inte bara för medlemmar

Coop Privatlån är inte bara för Coops 3,4 miljoner medlemmar. Icke-medlemmar är också välkomna. MedMera Banks lån marknadsförs främst genom sina egna kanaler, som till exempel tidningen "Mer Smak", e-nyhetsbrev och via de många Coop-butiker som finns.

Omdömmen samt frågor & svar om MedMera Bank

Vad är viktigast att veta om MedMera Bank ?

MedMera Bank ägs av Kooperativa förbundet och bedriver verksamhet sedan 2007. MedMera Banks affärsidé är att hjälpa Coop medlemmar vid deras lånebehov. Bankverksamheten skapar en affärsnytta till Coop-butikerna, något som i sin tur leder till en säkrad lönsamhet.

Vad gör MedMera Bank för konsumentkooperationens medlemmar?

Banken erbjuder ett brett sortiment av finansiella tjänster däribland olika typer av lån, kontoprodukter och inköpskort för juridiska personer, dvs. aktiebolag, handelsbolag och andra ekonomiska föreningar. Idag har konsumentkooperationen över 3,5 miljoner medlemmar. Banken ansvarar för kortinlösen inom kooperationen. MedMera Bank samarbetar med Coops övriga koncern och har 50 stycken anställda.

Vilka lån erbjuder MedMera Bank?

MedMera Bank erbjuder följande lån:
Privatlån – ett lån utan säkerhet där kunden är fri att investera i vad han/hon vill
Samla lån – samla ihop befintliga lån i ett för att få bättre villkor och koll på ekonomin
Låna till båt, bil eller renovering – en variant på MedMera privatlån där syftet är specificerat

HAr MedMera autogiro för avbetalningar?

Samtliga banklån hos MedMera kan återbetalas med autogiro där den månatliga amorteringen dras av automatiskt från ditt konto.

Har MedMera Bank något låneskydd?

Ja, MedMera Bank har ett låneskydd. Det täcker upp till 15 000 kronor av din månadskostnad för lånet. Låneskyddet fungerar som en försäkring ifall du skulle förlora din inkomst p g a ofrivillig arbetslöshet eller sjukskrivning.

Gör MedMera Bank en kreditupplysning?

Att låna pengar från MedMera Bank är relativt enkelt. MedMera Bank tar en kreditupplysning på sina potentiella kunder. Huruvida du kan få ett lån eller inte beror på din ekonomiska situation samt eventuella anmärkningar (d.s.k. betalningsanmärkning).

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
coopforlifesäger...

MedMera är ju som sagt del av Coop, och trots att du kan ansöka om privatlån även utan att vara medlem, finns det vissa fördelar med att vara medlem. Som till exempel den att du får ränterabbatt.

Villkor för lån hos MedMera Bank

  • Lägsta lån: 15000 kr
  • Högsta lån: 350000 kr
  • Lägsta ränta: 3.3%
  • Högsta ränta: 9.9%
  • Lägsta effektiva ränta: 3.72%
  • Högsta effektiva ränta: 14.89%
  • Startavgift lån: 395 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 20 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om MedMera Bank

Fullständigt namn: MedMera Bank Aktiebolag
Adress: MedMera Bank AB
Postnummer: 17188
Stad/ort: SOLNA
Telefon: 010-740 00 00
Fax:
Email:
www: http://www.coop.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer: 9290 - 9299
Organisationsnummer: 556091-5018

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se