Vill du se alla banker? klicka här.

LoanMarket: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 4 av 5 / Antal Röster: 2
Låna pengar från LoanMarket

Räkneexempel LoanMarket:

Låna 100000 kr i 10 år. Effektiv ränta 7.71%. Kostar då 1 184 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 080 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.45% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt av våra samarbetspartners).

LoanMarket: Låneförmedlaren med rättvisa villkor

Behöver du ett lån på upp till 30 000 SEK? Blir du nekad överallt på grund av en pågående skuld hos Kronofogden? Då är LoanMarket låneförmedlaren för dig. Här kan du ansöka om de pengar du behöver och faktiskt få erbjudanden om lån utan att bli dömd i förväg på grund av förflutna synder i form av betalningsanmärkningar eller pågående skulder. Du behöver endast skicka in en ansökan med dina önskemål om lånesumma och amorteringstid, samt dina personuppgifter.

LoanMarket kommer att gå igenom din ansökan så fort den kommer in. Det första steget för att avgöra om ditt lån ska bli godkänt är att en kreditprövning tas på dig. Denna information skickas vidare till bankerna, som får komma upp med ett erbjudande om låga räntor och en resonlig återbetalningstid. Du kommer att få tillgång till alla dessa erbjudanden, och då kan du i lugn och ro gå igenom och jämföra avgifter, effektiva räntor, räntor med mera, och hitta det som för dig blir den mest prisvärda lösningen.

Villkoren för att få ta ett lån via LoanMarket ska vara rättvisa framför allt annat: du som kan betala tillbaka lånet ska få möjlighet att låna oavsett hur din privata situation ser ut. Du behöver inte vara fast anställd – det räcker med att du genom timjobb, vikariat eller dylikt kan tjäna in minst 100 000 SEK om året. Gamla betalningsanmärkningar utgör inte heller ett hinder – bland de tjogtal banker som samarbetar med LoanMarket finns även de som godkänner lån under dessa omständigheter.

Jämför lån från 5 000 - 500 000 kr med LoanMarket. Nominell ränta ej tillgänglig, endast effektiv ränta.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
New
Ollesäger...

Tänk på saken: det står "rättvisa möjligheter för alla". Detta inkluderar ju banken. Hur rättvist är det att låta en oansvarig låntagare fortsätta att skapa problem för banken? Jag säger bara det.

Gravatar
New
Markussäger...

Ja om man ser det så så ha ju reklamen ganska rätt... Men det är ju inte precis vad jag som låntagare ville höra. Inte för att jag ör oansvarig, utan för att jag hamnat i problem.

Gravatar
New
Linusesäger...

Rättvisa möjligheter låter ju jättebra. Men det är inte precis någon garanti på att man kommer att bli beviljad lånet - har man det riktigt illa ställt är det lika troligt att man blir nekad lånesumman här som hos andra långivare eller förmedlare. De fokuserar ju trots allt på huruvida man kan betala tillbaka lånet eller ej.

Gravatar
New
Markussäger...

Alltså har man hamnat i konkurs så är det kanske lika bra att försöka skaffa skuldsanering i stället. Fortsätter man bara att ta lån på lån så hamnar man ju bara längre och längre ner i skiten, det är inget att göra åt det precis...

Villkor för lån hos LoanMarket

  • Lägsta lån: 5000 kr
  • Högsta lån: 500000 kr
  • Lägsta ränta: 4.95%
  • Högsta ränta: 17.55%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 0 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om LoanMarket

Fullständigt namn: Lendo AB
Adress: Västra Järnvägsgatan 21
Postnummer: 11164
Stad/ort: STOCKHOLM
Telefon: 0771 - 13 13 20
Fax:
Email: kundservice@letalan.se
www: https://www.letalan.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556515-1627

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se