Vill du se alla banker? klicka här.

LEASY: Låna pengar & Lån.

 • Betyg: 4 av 5 / Antal Röster: 5
Låna pengar från LEASY

Räkneexempel LEASY:

Låna 20 000:- i 72 månader, betalar du 513:-/mån (administrationsavgift tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt betalar du 38 245:-, baserat på ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35% (2017-01-04), uppläggningsavgift 595:- (som läggs till lånet) och autogiro. Exemplet är beräknat utifrån att avtalets betalningsplan följs.

L’EASY är ett större bolag som funnits sedan 1985. L’EASY har varit mest känd inom uthyrning, finansiering och försäljning av främst hemelektronik. L’EASY erbjuder nu även utlåning av pengar upp till 25000kr. Du kan välja mellan att låna 5000kr, 10 000kr, 15 000kr, 20 000kr och 25 000kr hos L’EASY.

L’EASY lån är ett blancolån vilket innebär ett lån utan säkerhet. Detta medför att du som kund hos L’EASY har frihet att använda de lånade pengarna till vad du vill. När du blir beviljad ett lån hos L’EASY får du dem insatta på ditt bankkonto direkt.

Avbetalningstiden förd ditt lån hos L’EASY kan du bestämma själv, du väljer hur mycket du vill amortera varje månad, hur lång avbetalningstiden ska vara samt lånebeloppet för ditt lån. För att bli beviljad ett snabblån hos L’EASY får du inte ha några betalningsanmärkningar. När du blir beviljad ett lån hos L’EASY tillkommer en uppläggningsavgift.

L’EASY är en aktör som erbjuder mindre lån till privatpersoner. L'EASY är även det enkla alternativet för den som behöver ett snabbt lån av pengar, oavsett vad du behöver pengarna till. Nedan finner du de aktuella räntorna för alla lån hos L’EASY.

Omdömmen samt frågor & svar om LEASY

Vad är Leasy Privatlån?

Leasy är ett låneföretag som är aktiva på den svenska marknaden sedan 1985. Dess verksamhet har två huvudsakliga inriktningar. Den ena är att erbjuda snabba lån, den andra är att sälja och hyra ut elektronik och vitvaror till dig som bor i Sverige.

Är det svårt att ansöka om lån hos Leasy?

Att låna pengar från Leasy är enkelt. Ansökan kan du fylla i på nätet. Om lånet blir godkänt signerar du det med ditt BankID. Du signerar även ett skuldebrev för lånebeloppet.

När får jag pengarna för lånet?

Leasy överför pengarna inom cirka 2 dagar till bankkontot du angett i låneansökan. Bolaget tar en kreditupplysning på alla lånesökande.

Vad har Leasy för lån?

Leasy erbjuder privatlån utan säkerhet, eller ett så kallat blancolån. Ett blancolån betyder att långivaren inte kräver någon form av säkerhet för att du ska kunna använda dig av dess banklån.

Behövs det säkerhet för ett lån från Leasy?

Med andra ord behöver inte du sätta ditt hus, bil eller annan form av egendom som säkerhet för att få lånet. Blancolån passar bra för dig som vill låna en mindre summa pengar eller om du behöver pengar snabbt. Leasy erbjuder lån för inköp av vitvaror ur deras produktsortiment vilket är ett bra sätt att koppla ihop handel och utlåning i ett och samma företag.

Vilka är för-, och nackdelarna med Leasy?

Leasy likt de flesta andra långivare har sina för- och nackdelar.

Fördelarna är:

 • Låntagaren får använder pengarna för vad den vill
 • Leasys lån är billigare jämfört med andra SMSlån på marknaden
 • Du kan koppla vitvaruinköp med ditt lån

Nackdelarna är:

 • Du kan inte låna om du har en betalningsanmärkning/anmärkning
 • Pengarna tar 2 dagar att bli utbetalda

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
En som försöker sparasäger...

Ja hur de är som långivare vet jag inte men sköter de det lika bra som sin försäljning vill jag bara varna för höga priser. De har ju okej priser på sina varor men när man sen slår ihop dem med frakt mm så blir det ju superdyrt!!

Gravatar
Regular
Jennysäger...

Jag
har haft så många dåliga erfarenheter på just det området, ändå lär jag mig inte... när man köper på nätet ska man alltid kolla slutpriset innan man slår till! Och det säger ju inte mycket för Leasy om det är så de sköter sin bank också...

Gravatar
New
Nissesäger...

Som långivare är Leasy helt okej. Räntan är något hög men å andra sidan är de mycket snabba när du är i penganöd - och det är ju det som räknas.

Villkor för lån hos LEASY

 • Lägsta lån: 5000 kr
 • Högsta lån: 50000 kr
 • Lägsta ränta: 9.84%
 • Högsta ränta: 21.6%
 • Lägsta effektiva ränta: 10.96%
 • Högsta effektiva ränta: 25.01%
 • Startavgift lån: 495 kr
 • Aviavgift: 19 kr - 39 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om LEASY

Fullständigt namn: 3C RETAIL A/S
Adress: Vretenvägen 13
Postnummer: 17154
Stad/ort: SOLNA
Telefon: 08-55905510
Fax:
Email: info@leasy.se
www: https://www.leasy.se
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 502053-3849

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se