Vill du se alla banker? klicka här.

Komplett Bank: Låna pengar & Lån.

 • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 125
Låna pengar från Komplett Bank

Komplett bank grundades i Norge 2014 i samarbete med Komplett Group. Banken inriktar sig på att ge konsumenten flexibelt lån utan säkerhet. Det ska vara snabbt och enkelt att låna pengar nu för tiden och därför erbjuder Komplett Bank banklån som kan användas till det som låntagaren själv bestämmer. Man kan låna pengar till bilen, båten, refinansiering eller vad som helst. Ingen förklaring krävs så länge man kan utnyttja pengarna väl och klarar av amorteringstiden.

Flexibelt på alla sätt

Att ansöka om lån är lätt som en plätt. Efter att ha fyllt i formuläret på deras hemsida med sina personliga uppgifter, hur mycket man vill låna och betänkt amorteringstid, så får man tillbaka ett icke bindande erbjudande grundat på ens ekonomiska situation. Erbjudandet innehåller en specifik summa som man får låna, ränta samt återbetalningstid. Personen accepterar och pengarna kommer in så snabbt som samma eller nästa dag. Har man dock en anmärkning så får man avslag på lånet.

Man kan låna mellan 10 000 kr – 50 000 kr och betala tillbaka när man vill. Därför kallas det för ett “Flexibelt lån “. Den nominella räntan ligger mellan 4,9%-19,9%. Den årligt effektiva räntan är på 10,28%.

Krav för att låna av Komplett Bank:

 • 20 fyllda år
 • Folkbokförd i Sverige
 • Ha BankID
 • Ingen betalningsanmärkning
 • Bra återbetalningsplan

En annan bra sak med Komplett bank är att man kan ta ut mer pengar medans man återbetalar lånet. Räntan sviktar beroende på hur mycket som återstår att betala. Mer information om andra avgifter och villkor kan man få när man kontaktar banken eller deras hemsida.

Omdömmen samt frågor & svar om Komplett Bank

Vad för lån erbjuder Komplett Bank?

Hos Komplett Bank kan du få lån med eller utan säkerhet. Privatlån, lån till bilen, för resan, för den nya husrenoveringen eller för det där oförutsedda pengabehovet. Komplett Bank erbjuder ett så kallat Flexibelt Lån, som är ett privatlån utan säkerhet som du får direkt. Passar bra när man behöver pengar snabbt till oförutsedda situationer.

Vilka förmåner har ett flexibelt lån?

Flexibelt Lån tillåter dig att låna mellan 10 000 kr - 500 000 kr och det är upp till dig hur du tänker spendera pengarna. Du får en förmånlig ränta och inga dolda avgifter så att du vet exakt hur mycket lånet kommer att kosta dig innan du godkänner det. Amorteringen är flexibel, det du måste betala tillbaka varje månad är räntan och avgifterna. Hur mycket du betalar av på lånet är upp till dig. Detta tillåter dig att betala mer när du kan utan extra avgifter. Om du behöver pengarna snabbt är detta ett bättre val än ett snabblån eller sms lån.

Vad är grundkraven för att låna pengar?

För att kunna ansöka om lån hos Komplett Bank måste du ha fyllt minst 20 år. Du får inte ha registrerade betalningsanmärkningar samt fast inkomst. Bedömningen är individuell, grundad på din nuvarande ekonomiska situation, vilket gör det lättare för dig att beviljas ett lån.

Hur ansöker jag om lån?

När du skickar in en ansökan får du svar direkt och offerten är inte bindande. Det blir den när du signerar med din e-legitimation. Hela processen är så smidig att du troligtvis får in pengarna samma dag.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer

No comments yet. Be the first!

Villkor för lån hos Komplett Bank

 • Lägsta lån: 10000 kr
 • Högsta lån: 500000 kr
 • Lägsta ränta: 4.9%
 • Högsta ränta: 19.9%
 • Lägsta effektiva ränta: 0%
 • Högsta effektiva ränta: 0%
 • Startavgift lån: 495 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 35 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Komplett Bank

Fullständigt namn: Komplett Bank ASA
Adress: Vollsveien 2A
Postnummer: 1366
Stad/ort: Lysaker, Norge
Telefon: +46 (0)8 403 096 00
Fax:
Email:
www: https://www.komplettbank.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: NO998997801

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se