Vill du se alla banker? klicka här.

Klicklån: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Klicklån

Besök Klicklån genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Klicklån:

Låna 20 000:- i 72 månader, betala 513:-/mån (adminsavg. tillkommer: 19:-/mån vid autogiro, annars 39:-/mån). Totalt 38 245:-, baserat på ränta 21,60%, effektiv ränta 27,35%

Enkelt och effektivt

Att låna pengar har aldrig varit enklare än med klicklån. För att påbörja din låneansökan fyller du i formuläret på hemsidan, vi gör en automatisk online-kreditprövning och du får svar direkt. På det sättet slipper att vänta nervöst vänta på svar. För att godkänna ett lån tar vi alltid en kreditprövning. I några fall kan det hända att vi behöver prata med dig och ställa ett par enkla frågor. Detta är för din skull och säkerhet. Du kan låna mellan 5000- 40,000 kronor med klicklån

Låna utan krångel

Med klicklån kan du låna utan krångel. Så fort du har skrivit på avtalet kommer pengarna in på ditt konto. Skriv under avtalet effektivt och enkelt med en e-signering. Du behöver inte lämna in en säkerhet på lånet. Pengarna kan du använda på det sätt du finner bäst. Vi bryr oss om dig så lägger stor vikt på att du inte ska hamna i en ostabil ekonomisk situation genom att ta ut ett lån med oss. Klickmål har som ett mål att erbjuda lån under ansvarsfulla situationer. Klicklån är ett seriöst företag som alltid tänker på ditt bästa

Låg ränta

Räntan vi sätter är individuellt anpassad och avbetalning perioden är på 12-60 månader. Detta ger dig chansen att betala tillbaka ditt lån på den tid som passar dig bäst och i den takten du behöver. När du får ditt låneavtal framgår det klart vad årsräntan är och den effektiva räntan. Räntorna ligger på mellan 9,90 % -21,60%. Den effektiva räntan är ett sätt för dig att kolla på den totala kostnaden för lånet och där ingår också eventuella avgifter. Ta steget idag och sök ett lån med klicklån. Företaget som alltid tänker på ditt bästa.

Omdömmen samt frågor & svar om Klicklån

Hur fungerar Klicklån?

Klicklån arbetar tillsammans med Thorn Svenska AB som har varit verksamma i Sverige sedan 1969. Klicklån har som mål att erbjuda trygga lån under ansvarsfulla förhållanden. De lägger stort fokus på att deras kunder inte ska hamna i ekonomiska svårigheter på grund av ett lån. Det är en effektiv och trygg tjänst som är enkel att låna pengar via.

Hur mycket kan jag låna via Klicklån?

Hos Klicklån kan du låna mellan 10 000 kronor upp till 40 000 kronor utan säkerhet och använda pengarna till precis vad du vill. Du kan göra detta enkelt med en ansökan på deras hemsida. Om du blir beviljad skriver du under avtalet tillsammans med ditt Bank ID och du får pengarna på ditt konto redan samma dag.

Vad finns det för villkor för Klicklån?

För att ta ett lån måste du vara minst 20 år gammal, vara svensk medborgare och ha ett fast jobb. Klicklån godkänner inte lån för kunder som har betalningsanmärkningar. Detta för att undvika att betalningssvårigheter.

Hur lång är avbetalningstiden och vad är räntan?

Du bestämmer själv hur lång avbetalningstid du vill ha, du kan välja mellan 12-72 månader. Om du vill lösa ut ditt lån tidigare kan du självklart göra detta och detta är utan avgifter. Räntan beror på hur stort lån du tar, dina omständigheter och hur lång avbetalningstid du väljer. När du har ansökt om lånet och fått det godkänt får du information om räntan som ditt lån har. Du får där information om både din årsränta och den effektiva räntan.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (6)

Gravatar
New
Elisasäger...

Hur är det med reklam? Om jag prövar att skicka in en ansökan och sedan ångrar mig så att jag inte skriver på något eller kanske får avslag från banken - kommer det att sluta där eller blir jag tvungen att stå ut med en massa reklambrev efteråt? Jag har haft dåliga erfarenheter förr och jag vet att det är olagligt att skicka reklam till kunder som inte bett om det men vill vara på den säkra sidan och helst slippa oseriösa aktörer.

Gravatar
New
Samirsäger...

Ja, det ska väl funka... Din ansökan är ju inte bindande... Ingenting är bindande förrän du skrivit på lånepappret så vitt jag vet. (Jag har också hört lite kommentarer om hög ränta. Men vad fick dig att tänka på saken?)

Gravatar
Regular
Gästsäger...

Fast ränta från 9,84 % - lite väl högt kanske men ändå inte så farligt om man jämför med andra snabblån. Den effektiva räntan brukar ligga på 27,35 % enligt Klicklåns hemsida.

Gravatar
New
Anderssäger...

Det är inget för mig och som jag tror inte för den som vill hjälp med att lösa sina finansiella problem som banken så snällt erbjuder. Om man vet att man kommer att få tillgång till den summan inom närmsta framtid men behöver pengarna just nu kan det ju vara nåt. Men det är dyrt, det får man ju säga.

Gravatar
Regular
Gästsäger...

Nu undrar jag - kan jag tacka nej till lånet sen om jag tycker att räntan blir för hög?

Gravatar
New
Marikasäger...

Ja - så länge du inte skrivit på några förhandlingar. Ansökan är inte bindande.

Gravatar
New
Samirsäger...

Hoppas att du blir godkänd!!
Klicklån är ju del av Thorn-koncernen så de ska ju vara bra.

Gravatar
Regular
Gästsäger...

Jag testade och till min förvåning fick jag inte direkt avslag, snarare kom det något meddelande om att jag var preliminärt godkänd. Får väl vänta och se hur det går när de går igenom min ansökan manuellt.

Gravatar
New
Marikasäger...

Hur gick det?
Det ska visst vara så, attmånga som ansöker blir glatt överraskade med ett meddelande om godkännande från banken. Vilka förutsättningar dessa människor skickar in sin ansökan med vet jag inte, men man får väl vara glad för att det går bra för dem i slutet.

Gravatar
New
Evy Nymoensäger...

Enligt reklamen ja! :D jag blev godkänd i alla fall. Har inga negativa kommentarer om Klicklån.

Gravatar
New
Samirsäger...

Jag gillar namnet :) det får det att låta så enkelt att ta lån! Har fortfarande inte behövt ta den åtgärden men det är skönt att veta att möjligheten finns till.

Villkor för lån hos Klicklån

  • Lägsta lån: 5000 kr
  • Högsta lån: 40000 kr
  • Lägsta ränta: 9.84%
  • Högsta ränta: 21.6%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 25.49%
  • Startavgift lån: 495 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 39 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Klicklån

Fullständigt namn: Thorn Sweden Holdings AB
Adress: BOX 1315 
Postnummer: 17125
Stad/ort: Solna
Telefon: 08-55905514
Fax:
Email: info@klicklan.se
www: https://www.klicklan.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556037-1824

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se