Vill du se alla banker? klicka här.

Freedom Finance: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Freedom Finance

Besök Freedom Finance genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Freedom Finance:

Individuell ränta 2,95–29,90 % (effektiv ränta 2,99–34,36 %). Återbet. tid 1-20 år.”

Freedom Finance är specialiserade på att erbjuda dig det bästa lånet på marknaden utifrån just dina förutsättningar. De förmedlar lån från de flesta långivare. Freedom Finance kan erbjuda tre olika typer av lån, privatlån, billån och bostadslån. Med deras privatlån kan du använda de lånade pengarna till vad du själv vill. Upp till 600 000 kan du låna utan säkerhet. Privatlånet har en återbetalningstid på högst 12 år. I vissa fall tillkommer en så kallad uppläggningsavgift samt aviavgift på lånet.

Hos Freedom Finance finns möjlighet att teckna ett så kallat låneskydd vilket kan vara en trygghet för dig om något skulle hända.

Omdömmen samt frågor & svar om Freedom Finance

Vad är Freedom Finance?

Freedom Finance är en av Sveriges största jämförelsetjänster på nätet. Bolaget grundades år 1999, och har sedan dess strävat till att alltid förbättra sitt erbjudande till publiken: hjälp att hitta bästa möjliga lösningen för knepiga ekonomiska situationer. Detta gör de genom att låta dig som behöver låna pengar jämföra flera erbjudanden om lån från en mängd olika banker, så att du kan välja det som är smidigast och bäst.

Tar Freedom Finance kreditupplysning på låntagare?

Ja, man tar alltid en kreditupplysning. Detta måste göras för att bankerna ska få en riktig idé om hur det ska gå för dig att betala tillbaka ditt lån. Det som är riktigt bra med att använda en jämförelsetjänst är att endast en kreditupplysning registreras på dig, i motsats till den mängd kreditupplysningar du skulle samla på dig om du bestämde dig för att ansöka direkt hos ett flertal banker.

Hur går det till att låna via Freedom Finance?

Du måste först uppfylla grundkraven: ha fyllt 18, tjäna en fast lön på minst 10 000 SEK i månaden, och vara fri från skulder hos Kronofogden. Nästa steg är att fylla i ansökningsformuläret på Freedom Finances hemsida med dina personuppgifter samt önskemål om lånet. Denna information skickas vidare till de banker som samarbetar med Freedom Finance tillsammans med den kreditupplysning som tagits på dig. Bankerna får behandla din information och komma upp med varsitt erbjudande till dig. Du kan gå igenom dessa i lugn och ro för att sedan avgöra vilket alternativ du vill acceptera.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (4)

Gravatar
New
Nissesäger...

Ja Freedom Finance vill ge sina kunder ett bra bemötande och snabba svar, det uppskattar ju de flesta, men vissa kan uppleva det som jobbigt. Smaken är som baken - delad.

Gravatar
New
nöjd kundsäger...

Alltså detta klagsamhälle. Är det för lite - klag. Är det för mycket - klag. Får man brev - klag. Får man det inte - du gissade det - mer klag. Det enda positiva jag kan se i detta är att klaget öppnat vägen för konkurrensen - tycker man inte om villkoren hos en bank så går man vidare till nästa och så var det inte mer att säga om den saken.

Gravatar
New
Delbertsäger...

Håller med. Till och med när man vågar klaga så finns det någon som hoppar på en och klagar om klaget. Det är ju så vi är och det vi är stolta över - så det är inget att göra åt saken. Och förresten - om den svenska befolkningen helst inte vill bli lurad av bankerna, varför gör de inte som du säger och byter bank i stället?

Gravatar
Regular
Elisabetsäger...

Hej Saara! Freedom Finance ska också finnas i London, så för den delen borde det gå hur bra som helst - ansök bara hos den brittiska banken. Hur det sedan funkar med villkor osv, det vet jag inte.

Gravatar
New
Eliassäger...

En arbetskamrat klagade häromdagen på att freedom Finance delat ut hans personliga utgifter efter att han ansökt om lån hos dem - han hade börjat få en massa skräppost, sa han. Jag bestämde mig för att titta in i saken lite grand, och det visar sid att banken inte bara inte delar ut personlig information, utan även erbjuder sig att hjälpa sina kunder ta reda på var skräpposten kommer ifrån, samt slippa dylika otrevliga erfarenheter i framtiden. Det är det som jag kallar för bra kundsservice.

Gravatar
Regular
Jennysäger...

Jättebra - det behöver vi. Jag får redan så mycket viktig post från jobbet. Jag behöver inte flera plingar i min inkorg.

Gravatar
New
Saarasäger...

Är det någon som vet om jag kan låna pengar från Freedom Finance nu när jag bor utomlands? Närmare bestämt i London

Villkor för lån hos Freedom Finance

  • Lägsta lån: 5000 kr
  • Högsta lån: 600000 kr
  • Lägsta ränta: 2.95%
  • Högsta ränta: 29.9%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 595 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 40 kr
  • Autogiro: 40 kr

Kontakt & fakta om Freedom Finance

Fullständigt namn: Freedom Finance Kreditservice
Adress: Polisgatan 4
Postnummer: 26279
Stad/ort: ÄNGELHOLM
Telefon: 0431-474700
Fax:
Email: info@freedomfinance.se 
www: http://www.freedomfinance.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556647-0737

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se