Vill du se alla banker? klicka här.

Direkto: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Direkto

Besök Direkto genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Direkto:

Låna 150000, antagit 0 kr i uppläggsnings- och aviavgift. Total kostnad inklusive räntekostnader och avgifter för ovan lån blir 55200 kr. Effektiv och rörlig ränta 5,5%.

Direkto: Tänk på procenten

Låneförmedlaren Direkto vill få fram ett budskap: Tänk på procenten! Det är nämligen det viktigaste när du ska ta ett lån – hur mycket kommer du att behöva betala i ränta? Svaret på den frågan kan avgöra om lånet verkligen kommer att vara en ekonomisk hjälp till dig, eller en stötesten på vägen till framgången. Därför fokuserar Direkto sin verksamhet på att hjälpa dig hitta rätt i den stora djungeln av långivare som finns. När du hittat ditt lån ska du vara så glad åt villkoren att du vill berätta om det för alla som vill höra på.

Direkto har sedan starten år 2012 hjälpt tusentals människor att hitta ett passande lån med bra ränta. Du som vill lägga ditt namn till den listan behöver endast fylla i en ansökan som du hittar på långivarens hemsida, där du anger dina personuppgifter samt dina önskemål om lånet. När du skickat in denna tar Direkto hand om resten – din information vidarebefordras till bankerna, som får gå igenom den och komma upp med varsitt erbjudande som du har svårt att säga nej till. Du får välja det som låter bäst, och sedan återstår endast att skriva på låneförhandlingarna...

Du kan ansöka om ett lån på minst 10 000 SEK och högst 500 000 SEK. Återbetalningstiden bestämmer du själv, inom en gräns på 1 – 15 år. Tänk på att ju längre löptid du väljer desto dyrare kommer lånet att bli. Den nominella räntan varierar – den ligger på mellan 3,5 % och 29 % – men den summa du faktiskt kommer att få betala beror på vem du väljer att förhandla med. Denna information får du tillgång till i erbjudandet som banken skickar till dig.

Välkommen till Direkto. Privatlån upp till 500 000 kr. Du måste tänka på procenten.

Omdömmen samt frågor & svar om Direkto

Vem är Direkto?

Direkto är en långivare där privatpersoner kan få billiga lån. Detta gäller även dig med dålig kreditvärdighet. Direkto hjälper dig att hitta lån till den bästa räntan utan att du förstör din kreditvärdighet. Direkto är alltså ingen bank, utan är en låneförmedlare. De arbetar alltid för det bästa resultatet för låntagaren. Att söka lån tillsammans med Direkto online är enkelt. Inom 24 timmar får du olika erbjudanden om lån. Tjänsten är helt kostnadsfri och det görs enbart en kreditupplysning.

Vad finns det för grundavtal hos Direkto?

 • Du måste minst vara 20 år gammal
 • Ha en anställning
 • En inkomst på minst 100 000 kronor per år
 • Du måste vara skriven i Sverige

Hur många anmärkningar kan jag ha?

För dig med betalningsanmärkningar finns det fortfarande en chans till att få ett lån. Du får inte ha mer än 10 betalningsanmärkningar, du bör tjäna minst 12 000 kronor i månaden och inte ha några skulder under de senaste 6 månaderna.

Vad har Direkto för lån?

 • Billån
 • Privatlån
 • Blancolån
 • Samlingslån

Vilka lån kan jag ta hos Direkto?

Fördelen med Direkto är att du kan låna pengar utan bekymmer och de kommer med bra räntor och villkor. Hos Direkto kan du hitta privatlån mellan 10 000 - 500 000 kronor där räntan ligger mellan 3 % till 32,23 %. För lån utan säkerhet finns även nominella räntor från 2,95 % till 29,00 %. Räntan beror som vanligt på din ekonomiska situation.

Vad finns det för avbetalningstid hos Direkto?

Hos Direkto är avbetalningstiden mellan 1-18 år och önskad avbetalningstid uppger kunden i samband med låneansökan för respektive lån.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
Markussäger...

Jo jag tackar jag. Procent och procent. Ju mindre tid man har, desto mer man måste läsa och räkna och tänka. Kan jag inte bara få pengarna...?

Gravatar
New
Ollesäger...

Det skulle du nog vilja, va? Men lyckligtvis för oss som arbetar ihop de pengar du vill snatta till dig, är det oftast inte så och ganska rättvist. ...

Villkor för lån hos Direkto

 • Lägsta lån: 10000 kr
 • Högsta lån: 500000 kr
 • Lägsta ränta: 2.95%
 • Högsta ränta: 19.9%
 • Lägsta effektiva ränta: 3%
 • Högsta effektiva ränta: 10.4%
 • Startavgift lån: 495 kr
 • Aviavgift: 10 kr - 10 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Direkto

Fullständigt namn: Direkto AB
Adress: Birger Jarlsgatan 2
Postnummer: 11434
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 020-252626
Fax:
Email: info@direkto.se
www: https://www.direkto.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556962-9404

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se