Vill du se alla banker? klicka här.

Consector: Låna pengar & Bolån.

Consector erbjuder bolån. Se alla bolån här

Låna pengar från Consector

Besök Consector genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Consector:

Låna 100 000 kr med start-/av i avgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Låneförmedlaren Consector erbjuder personlig rådgivning till privatpersoner för att underlätta sökningen efter de bästa lånevillkoren i vad som gäller privatlån, bolån och kreditkort, med målet att minska räntekostnaderna. Consectors vision är "Att revolutionera hur konsumenter upphandlar lån och krediter i Norden".

Consector finns till för dig som inte vill förhandla med bankerna eller belastas av flera kreditupplysningar – det handlar om en låneförmedlare som kan kreditmarknaden och hjälper dig att spara tid genom att konkurrensutsätta ditt kreditengagemang så att bankerna konkurrerar om dig, vilket kommer att ge dig bästa möjliga villkor för din kreditsituation.

Consector Privatlån

Du som önskar använda dig av Consector för att ta ett privatlån bör fylla i en ansökan där du anger dina uppgifter samt ger företaget rätt att utföra en kreditupplysning på dig. Din ansökan kommer då att behandlas och skickas till utvalda samarbetspartners. Logga in på ditt konto hos Consector – du kommer där att kunna välja det erbjudande som passar dig bäst, paras ihop med banken och få beloppet du ansökt om.

Consector Kreditkort

Consector är mellanhanden som analyserat samtliga kreditkort som finns på marknaden och tagit fram ett frågeformulär som hjälper dig att hitta rätt kort för dina behov som konsument. Detta kan vara bra när du funderar på att skaffa eller byta ut ditt kreditkort. Eftersom det finns så många alternativ, kan det vara svårt att hålla reda på alla de olika villkoren – det är då experterna på Consector kommer till sin rätt.

Consector Bolån

Du som behöver ett bolån kan fylla i en intresseanmälan hos Consector. En personlig rådgivare kommer då att kontakta dig och inhämta de uppgifter som bolaget behöver för att behandla din ansökan. När erbjudanden presenteras för dig kan du välja det som passar dina behov bäst, och Consector parar ihop dig med rätt bank så att du kan få ut det önskade beloppet.

Consector: Konkurrensutsätt bankerna till din förmån

Du som är i behov av ett lån vet säkert att det inte är så lätt att hitta den bästa räntan, särskilt med tanke på det ofantligt stora utbudet av långivare som i dagsläget ställer sina tjänster till din förfogan. Det vet Consector också, och därför har de automatiserat sökprocessen för att hjälpa alla låntagare att hitta rätt, samt sänka lånekostnaderna genom att konkurrensutsätta bankerna varje gång en låneansökan skickas in. Så här funkar det: Du fyller i ansökningsblanketten med dina önskemål om lånet, och Consector vidarebefordrar denna information till bankerna. Varje bank ska då försöka komma upp med ett erbjudande som gynnar dig, så att du ska välja att bli kund hos dem. På så sätt rensas de dyra valen bort, och du får genom ett par klick åtkomst till det låneerbjudande vars villkor bäst stämmer in på dina önskemål.

Hos denna låneförmedlare kan du ansöka om lån på 10 000 – 500 000 SEK, med en löptid på 1 – 15 år. Räntan du måste betala beror givetvis på hur ditt lån ser ut i övrigt och även vem du valt att ta lånet av, men den brukar ligga på mellan 2,95 % och 18,95 %. För att få ansöka måste du uppfylla grundkraven: du ska vara minst 18 år gammal, vara svensk medborgare samt ha en årlig inkomst på 120 000 SEK. Vid ansökning tas en enda kreditupplysning på dig, och alla banker som går igenom din ansökan får sedan ta del av denna information.

Omdömmen samt frågor & svar om Consector

Vilka är Consector

Consector är en låneförmedlare. Bolaget hjälper privatpersoner att jämföra lån från flera olika svenska banker och långivare. Syftet är att underlätta för varje kund vid val av ett banklån samtidigt som jämförelsen tar fram det bästa erbjudandet för låntagaren.

Vad kostar Consector?

Tjänsten är kostnadsfri för kunden. Consector tjänar genom att ackumulera en provision för varje godkänd kund som bankerna betalar. Hos Consector kan du ansöka om ett nytt lån eller så kan du även samla alla dina befintliga lån i ett. Med alla lån i ett sparar du in på månadskostnaden för dina lån. Consector tar en kreditupplysning på alla sina kunder.

Vilka är Consectors partners?

Consector har över 20 olika partners. Några exempel är:

 • Coop
 • Nordnet
 • Forex Bank
 • Resurs Bank
 • Skandia
 • Wasa Kredit
 • Lendify
 • Brocc
 • Lån & Spar Bank
 • Svea m.fl.

Vilka låneprodukter har Consector?

Om du använder dig av Consectors tjänster kan du få en jämförelse mellan följande lån:

 • Bolån
 • Privatlån
 • Billån
 • Kreditkort
 • Blancolån
 • Topplån
 • Billån
 • Båtlån
 • Snöskoterlån
 • Husvagnslån
 • Husbilslån
 • Studielån

Värt att tänka på vid lån från Consector?

Med ett blancolån kan du låna pengar till vad som helst. De övriga lånen har ett bestämt syfte. Ett blancolån kan betalas i förtid.

Accepterar Consector låntagare med en betalningsanmärkning?

Ja, Consector tar emot låneansökningar från låntagare som har anmärkningar. Det är då upp till bolagets partners, alltså bankerna och kreditinstituten, att bestämma om de vill acceptera en låntagare med en betalningsanmärkning eller inte. En del av Consectors samarbetspartners lånar ut pengar till låntagare som har anmärkningar medan andra accepterar endast kunder som har en bra kredithistorik.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (2)

Gravatar
New
Elisasäger...

Nu är ju Consector inte den enda låneförmedlaren som finns, men de är inte så dåliga i alla fall. Jag tror att det som avgör huruvida en förmedlare gör bra affärer eller inte är hur många banker som är villiga att samarbeta med dem. Är det bara tre banker som ska tävla om mina pengar kan det ju vara lätt gjort att räntan förblir opåverkad. men ju fler som är med i tävlingen, desto hårdare konkurrensen kommer att bli. Och då är det ju mycket troligare att villkoren för mig som kund förbättras.

Gravatar
New
Samirsäger...

Consector får fem stjärnor från mig! Trevligt bemötande och bra service.

Gravatar
Regular
Lassesäger...

Roligt att veta. har du något att säga om ränta och så? är det billigt?

Gravatar
New
Andreassäger...

Tja, vad du för betala i ränta beror ju på banken. Consector är inte långivaren, de bara förmedlar din ansökan till banken för att hjälpa dig hitta bästa alternativet. Bara en kreditupplysning tas och du behöver inte hålla på smussla med massa papper och så. Smidigt och bra - och tjänsten är ju gratis också.

Gravatar
Regular
Lassesäger...

Jaha, ja det måste jag ha missat. Är på jakt efter bästa möjliga bank så skummar bara igenom kommentarerna egentligen fast jag vet att jag borde vara lite nogrannare.

Gravatar
New
Johansäger...

Som ett allmänt råd borde du göra just det, ja. Syna erbjudandena noga i sömmarna annars kan du råka i problem. jag vet för det hände mig. Men testa Consector om du vill - du kan tjäna på det och i värsta fall är det enda du förlorar ett par minuter av din tid.

Gravatar
Regular
Lassesäger...

Nej det har du rätt i. Då borde man ha haft tillräckligt med tid på sig för att klara upp problematiska situationer och ha lärt sig hantera skulder, skaffa ett ordentligt jobb och så vidare. Men varför man då skulle behöva ta ett lån - det går över mmin horisont. Lån är till för de som har det bättre ställt - men omm man har det bättre ställt, varför behöver man då ta lån?

Villkor för lån hos Consector

 • Lägsta lån: 10000 kr
 • Högsta lån: 500000 kr
 • Lägsta ränta: 2.9%
 • Högsta ränta: 29.33%
 • Lägsta effektiva ränta: 0%
 • Högsta effektiva ränta: 0%
 • Startavgift lån: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr - 40 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Consector

Fullständigt namn: Consector AB
Adress: Narvavägen 12
Postnummer: 11522
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 0770-221 222
Fax:
Email: kundservice@consector.se
www: https://www.consector.se
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556961-4216

Bolån från Consector

Bolån från Consector

Oavsett vilken typ av bostad du söker för dig och dina nära så är det är ett stort beslut att välja att investera i en bostad. Dessutom är bolånemarknaden kanske inte ditt största fritidsintresse. Men när du gör en så stor investering så är det oerhört viktigt att du har all information och kunskap tillhanda så att du kan göra ditt bästa val. I en sådan situation kan det vara klokt att ta hjälp av en bolåneförmedlare. Vi på Consector kan hjälpa dig att jämföra olika typer av lån och räntesatser så att du i slutändan får den bästa räntan på just ditt lån. Vi kan även ge dig rådgivning om du skulle vilja byta bolån eller kanske flytta från en låneinstans till en annan. Vår tjänst är kostnadsfri, det enda som krävs är att vi gör en kreditupplysning och sedan får du svar på sin förfrågan inom 24 timmar.

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se