Vill du se alla banker? klicka här.

Compricer Privatlån: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Compricer Privatlån

Besök Compricer Privatlån genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Compricer Privatlån:

Låna 1000000 kr med 5,5% ränta blir den effektiva räntan 5,86% för 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift. Det totala beloppet att betala blir då 115 102 kr och din månadskostnad blir 1 910 kr.

Compricer är ett företag som jämför avtal för att kunna ge sina kunder bättre villkor på sina lån och gynnsamma avtal för deras privatekonomi. På Compricer kan man jämföra avtal för lån, bredband, telefoni, försäkringar, elavtal och pension. De har en bred databas av kunskap som kan hjälpa dig i ditt sökande efter förmånliga avtal. Även studenter kan söka information om hur de kan tjäna extra under sin studietid och hur de kan spara pengar, hitta studentbostad eller hur man söker studiemedel.

De erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon och visar alltid ärliga priser som de får direkt från bolagen. För tjänster som till exempel jämförelse av elpriser ordnar de själva avtalsbytet åt dig så att du inte behöver säga upp det gamla och skriva upp dig på det nya själv. Compricer erbjuder alltid kostnadsfria tjänster för konsumenter.

Privatlån

Compricer kan hjälpa dig som vill låna pengar med att jämföra olika banker och deras avtal. Genom Compricer kan du ansöka och jämföra bolån, kreditlån eller andra privatlån för t.ex. köp av bil. Om du sitter i en svår ekonomisk situation där konventionella banker inte vill bevilja dig lån kan det bero på att din situation inte uppnår de standarder som dessa banker håller sina låntagare till. Med hjälp av Compricer kan du söka lån hos banker och institutioner som inriktat sig på att göra kreditbedömningar på ett icke-standardiserat vis. Detta innebär mer personlig handläggning och större hänsyn till kundens situation. Dessa institutioner ser mer till din nuvarande återbetalningsförmåga än din tidigare, tidigare betalningsanmärkningar väger mindre tungt än din nuvarande situation. Via Compricer kan du ansöka om speciella lån för speciella situationer!

Min Stora Dag

Genom att använda Compricer's tjänst deltar du i deras kampanj för att stödja organisationen ”Min Stora dag”. Min stora dag är en insamlingsstiftelse som verkar för att hjälpa sjuka barn uppleva sina önskedrömmar.

Omdömmen samt frågor & svar om Compricer Privatlån

Vad är Compricer Privatlån?

Compricer Privatlån är en digital jämförelsetjänst för lån och banklån. Sajten sammanställer och jämför privatlån från 35 olika banker och låneinstitut, så att du enkelt ska kunna hitta det som är mest förmånligt för dig när du behöver låna pengar. Via Compricer Privatlån kan du antingen ansöka om ett helt nytt lån, eller om att få samla dina lån och krediter och på så vis sänka din månadskostnad.

Hur fungerar Compricer Privatlån?

Compricers jämförelsetjänst för privatlån är smidig och enkel att använda. Det enda du behöver göra är att skicka in en ansökan med personuppgifter, önskemål om lånebelopp och återbetalningstid, eventuell medsökande samt kontaktuppgifter. Några minuter senare får du förslag om låneerbjudanden från de parter som Compricer Privatlån samarbetar med. Jämför räntor och villkor, välj det du tycker verkar bäst och slutför sedan din låneansökan.

Varför välja Compricer Privatlån?

Compricer är en känd och väletablerad jämförelsetjänst med gott rykte och pålitliga samarbetspartners. Här kan du som kund alltid känna dig trygg med att endast få bra låneerbjudanden med schyssta villkor från seriösa aktörer. Självklart hanteras också alla dina uppgifter helt konfidentiellt.

Kan man låna hos Compricer Privatlån trots betalningsanmärkning?

Compricer ser inte en anmärkning som ett hinder för att få låna pengar. Flera av de långivare som Compricer Privatlån samarbetar med erbjuder lån även om du har en betalningsanmärkning. Din ansökan bedöms med hänsyn till din framtida betalningsförmåga och du erbjuds bästa möjliga ränta och villkor utifrån det. Dessutom tas bara en enda kreditupplysning, så att du slipper oroa dig för flera förfrågningar som kan påverka ditt kreditvärde negativt.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (3)

Gravatar
New
Lellansäger...

Compricer ringer lite väl mycket kan man nog säga. Det är ju proffsigt att vilja ta reda på hur pass nöjd kunden är... men att ringa upp en 3x i veckan! Alltså, om de vill ha någon att prata med borde de väl i alla fall förstå att de inte kommer att träffa dem i en krets irriterade kunder?!

Gravatar
New
M.S.säger...

Jag hade skjutit upp det här med bilförsäkring jättelänge men bestämde till slut att det inte fick dröja mer. Jag blev glatt överraskad av bemötandet jag fick på Compricer - de vägledde mig genom hela processen så allt kändes enkelt och klart, och jag fick slutligen ett avtal som jag känner mig alldeles nöjd med och dessutom är mycket billigare än vad jag haft förut.

Gravatar
New
Sarasäger...

Min stora dags hemsida gör mig glad när jag känner mig nere - alla dessa barn som får en paus i sjukhusvardagen för att göra något de länge drömt om. Det låter jättemysigt tycker jag och jag stödjer gärna organisationen. Att Compricer också gör det är ju bara bra... är det en grupp människor som behöver lite hopp i dagens värld så är det barnen.

Villkor för lån hos Compricer Privatlån

  • Lägsta lån: 10000 kr
  • Högsta lån: 400000 kr
  • Lägsta ränta: 2.95%
  • Högsta ränta: 29.15%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 495 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Compricer Privatlån

Fullständigt namn: Compricer AB
Adress: Östermalmsgatan 87 B
Postnummer: 11459
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 08-5000 2000
Fax:
Email: info@compricer.se
www: https://www.compricer.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556655-5727

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se