Vill du se alla banker? klicka här.

Compricer Privatlån: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Compricer Privatlån

Besök Compricer Privatlån genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Compricer Privatlån:

Låna 1000000 kr med 5,5% ränta blir den effektiva räntan 5,86% för 5 års löptid och uppläggningsavgift om 495 kr samt 0 kr i aviavgift. Det totala beloppet att betala blir då 115 102 kr och din månadskostnad blir 1 910 kr.

Compricer är ett företag som jämför avtal för att kunna ge sina kunder bättre villkor på sina lån och gynnsamma avtal för deras privatekonomi. På Compricer kan man jämföra avtal för lån, bredband, telefoni, försäkringar, elavtal och pension. De har en bred databas av kunskap som kan hjälpa dig i ditt sökande efter förmånliga avtal. Även studenter kan söka information om hur de kan tjäna extra under sin studietid och hur de kan spara pengar, hitta studentbostad eller hur man söker studiemedel.

De erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon och visar alltid ärliga priser som de får direkt från bolagen. För tjänster som till exempel jämförelse av elpriser ordnar de själva avtalsbytet åt dig så att du inte behöver säga upp det gamla och skriva upp dig på det nya själv. Compricer erbjuder alltid kostnadsfria tjänster för konsumenter.

Privatlån

Compricer kan hjälpa dig som vill låna pengar med att jämföra olika banker och deras avtal. Genom Compricer kan du ansöka och jämföra bolån, kreditlån eller andra privatlån för t.ex. köp av bil. Om du sitter i en svår ekonomisk situation där konventionella banker inte vill bevilja dig lån kan det bero på att din situation inte uppnår de standarder som dessa banker håller sina låntagare till. Med hjälp av Compricer kan du söka lån hos banker och institutioner som inriktat sig på att göra kreditbedömningar på ett icke-standardiserat vis. Detta innebär mer personlig handläggning och större hänsyn till kundens situation. Dessa institutioner ser mer till din nuvarande återbetalningsförmåga än din tidigare, tidigare betalningsanmärkningar väger mindre tungt än din nuvarande situation. Via Compricer kan du ansöka om speciella lån för speciella situationer!

Min Stora Dag

Genom att använda Compricer's tjänst deltar du i deras kampanj för att stödja organisationen ”Min Stora dag”. Min stora dag är en insamlingsstiftelse som verkar för att hjälpa sjuka barn uppleva sina önskedrömmar.

Kommentarer och omdömen om Compricer Privatlån

* Om det är något felaktigt i uppgifterna på den här sidan lämna gärna en kommentar ovan.

Villkor för lån hos Compricer Privatlån

  • Lägsta lån: 10000 kr
  • Högsta lån: 400000 kr
  • Lägsta ränta: 2.95%
  • Högsta ränta: 29%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 495 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 0 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Compricer Privatlån

Fullständigt namn: Compricer AB
Adress: Östermalmsgatan 87 B
Postnummer: 11459
Stad/ort: Stockholm
Telefon: 08-5000 2000
Fax:
Email: info@compricer.se
www: https://www.compricer.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556655-5727

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Diskutera lån

Besök vårt forum för att fråga andra som söker lån.

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se