Vill du se alla banker? klicka här.

Bynk: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Bynk

Besök Bynk genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Bynk:

Låna 100 000 kr över 10 år med 3,95% nominell ränta, 4,65% effektiv ränta, kostar 1 039 kr/månad (120 avbetalningar). Att återbetala: 125 087 kr inkl. start/aviavgift.

Bynk: Påverka din egen ränta

Längtar du efter en långivare som belönar ansvarsfulla betalningar? Den nya lånetjänsten Bynk kan vara svaret på dina böner: här får du som kund möjlighet att påverka din egen ränta genom poängsystemet som etablerats för trogna kunder. Bakom start-up företaget står människor med lång erfarenhet inom kreditgivningsbranschen, vilket betyder att den service som erbjuds är av högsta kvalitet. Företaget började sin verksamhet år 2017, och dess service följer tre grundläggande principer: den ska vara snabb, användarvänlig och professionell.

Du som vill låna hos Bynk har möjlighet att ansöka om en summa på mellan 10 000 – 100 000 SEK, som ska betalas av under en löptid på 3 – 12 år. För att få lånet godkänt måste du uppfylla lånekraven – du måste vara minst 20 år gammal, inneha en regelbunden inkomst och vara fri från anmärkningar och skulder. Det handlar om en ganska trygg tjänst, eftersom du identifierar dig via Mobilt BankID, som alltid håller samma höga säkerhet när det gäller signeringen av förhandlingar och dylikt. Vill du maxa säkerheten kan du även välja att teckna Månadsskydd+, en försäkring som hjälper när händelser du inte förutsett inträffar, som sjukdom eller arbetslöshet.

Varje gång du betalar dina fakturor i tid eller förlänger ditt månadsskydd, får du Bynkpoäng. Dessa poäng samlas och efter en tid som kund kan du använda dem för att betala av på ditt lån och förbättra dina villkor. Bynks hemsida och app är lättnavigerade, användarvänliga och snygga. Behöver du hjälp med något är det bara att kontakta kundtjänsten, som du kan nå via e-post, chatt eller mobiltelefon.

Lån upp till 100 000 kr - Ansök om ett lån idag med Bynk.

Omdömmen samt frågor & svar om Bynk

Vad är Bynk?

Bynk är en svensk långivare som har som mål att framställa det bästa inom finansiella produkter. Banken grundades år 2016, och har sedan dess försett sina kunder med produkter som inkorporerar det bästa inom teknik, samt är fullständigt användarvänliga även för nybörjaren. Du kan ansöka om ett lån, skaffa ett kort eller bli beviljad kredit hos Bynk.

Vem får låna pengar hos Bynk?

Grundkraven för att få låna pengar hos Bynk är:

 • Du ska vara mellan 20 och 40 år gammal
 • Du ska ha en fast inkomst på minst 10 000 SEK i månaden (från fast anställning, eget företag eller pension).
 • Du måste ha mobilt BankID
 • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
 • Du får inte ha några skulder hos Kronofogden

Vad är Bynkbetyget?

När du ansöker om lån hos Bynk, tar de en kreditprövning på dig och går över din information. Detta är för att få en bild av hur din återbetalningsförmåga ser ut. Resultatet av detta ger dig ditt Bynkbetyg. Bynk har implementerat automatiska processer som använder sig av Bynkbetyget, din inkomst samt din återbetalningsförmåga för att räkna ut om du har råd med lånet du önskar. Visar det sig att lånet kommer att förvärra din situation, kommer du att bli nekad - annars är det fritt fram för dig att gör ett avtal med banken.

Hur mycket kan jag låna hos Bynk?

Du kan låna från 10 000 till 300 000 SEK. Glöm inte att samla Bynkpoäng! Dessa kan hjälpa dig betala tillbaka lånet snabbare.

Kommentarer och omdömen om Bynk

* Om det är något felaktigt i uppgifterna på den här sidan lämna gärna en kommentar ovan.

Villkor för lån hos Bynk

 • Lägsta lån: 10000 kr
 • Högsta lån: 100000 kr
 • Lägsta ränta: 4.95%
 • Högsta ränta: 17.55%
 • Lägsta effektiva ränta: 0%
 • Högsta effektiva ränta: 0%
 • Startavgift lån: 398 kr
 • Aviavgift: 18 kr - 18 kr
 • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Bynk

Fullständigt namn: Bynk AB
Adress: Flaggan 1115
Postnummer: 11674
Stad/ort:
Telefon: 020-700 700
Fax:
Email: kundservice@bynk.se
www: https://www.bynk.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 559046-8574

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se