Vill du se alla banker? klicka här.

BIGBANK: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 3 av 5 / Antal Röster: 412
Låna pengar från BIGBANK

Räkneexempel BIGBANK:

Låna 75000 kr, effektiv ränta blir 13,92 vid exempelränta 11,95 % under 6 år. Uppläggningsavgift vid ingående av lånekontrakt är 695 kr. Totalbelopp att återbetala - 108 470 kr till en månadskostnad om 1 499 kr.

BIGBANK är en ny bank på den svenska marknaden som specialiserat sig på inlåning och mindre konsumentkrediter. BIGBANK grundades redan 1992 i Tartu, Estland. BIGBANK AS finns numera i Estland, Lettland, Litauen, Spanien, Finland och Sverige men erbjuder även tjänster på den tyska och österrikiska finansmarknaden. BIGBANK använder varumärket BIGBANK på samtliga sina marknader. BIGBANK är idag en av de största bankerna specialiserade på att bevilja privatkunder mindre banklån i de baltiska länderna. BIGBANK ägs av estländarna Parvel Pruunsild och Vahur Voll.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (1)

Gravatar
New
Gillansäger...

Det var inte mycket information om den här banken här. Jag skulle vilja veta lite om hur det funkar att ta lån hos Bigbank.

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Hej Gillan,
Det är inte så svårt att låna hos BigBank, de flesta banker följer ändå samma uppläggning. Du går in på bankens hemsida bigbank.se, där hittar du första delen av ansökningsblanketten. Du anger hur mycket du vill låna och hur lång tid du vill få på dig för att betala tillbaka summan, och klickar dig vidare på Ansök Nu-knappen. En ungefärlig räntekostnad kommer att räknas ut, där kan du se om summan passar dina omständigheter. Godtar du denna summa är det bara att gå vidare och fylla i blanketten med dina personuppgifter. BigBank frågar också om du har befintliga lån, samt hos vem och hur mycket du har kvar att betala på dem. När du är klar med detta skickar du in din ansökan och banken behandlar den.

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Hemsidan låter mig inte svara på min egen kommentar, så jag fortsätter här i stället :)
BigBank tar sedan en kreditprövning på dig hos Upplysningscentralen (UC), och klarar du denna blir du godkänd lånet. Du får lånepappren via e-post och måste då skriva på dem och skicka tillbaks dem. Föredrar du att skriva på fysiska lånepapper går det också bra, du behöver bara tala om. Pengarna får du ett par dagar efter det att banken mottagit dessa, och sen är det bara att sköta dina betalningar ordentligt, så ska allt gå bra. Jag hoppas att denna information blivit dig till nytta.

Villkor för lån hos BIGBANK

  • Lägsta lån: 10000 kr
  • Högsta lån: 125000 kr
  • Lägsta ränta: 5%
  • Högsta ränta: 23.5%
  • Lägsta effektiva ränta: 6.38%
  • Högsta effektiva ränta: 28.76%
  • Startavgift lån: 695 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 30 kr
  • Autogiro: 35 kr

Kontakt & fakta om BIGBANK

Fullständigt namn: BIGBANK AS Sverige Filial
Adress: Sankt Eriksgatan 117A
Postnummer: 11343
Stad/ort: STOCKHOLM
Telefon: 08 550 482 00
Fax:
Email: info@bigbank.se
www: http://www.bigbank.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 516406-0872

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se