Vill du se alla banker? klicka här.

Bank Norwegian : Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Bank Norwegian

Besök Bank Norwegian genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Bank Norwegian :

Lån på 65 000 kr i 5 år, ränta 13,99% (effektiv ränta på 15,88%), Tot: 91 866 kr, 1 531 kr/mån. Lånetid 1-15 år. Max. effektiv ränta 40,51%

Bank Norwegian erbjuder privatlån, sparande och kreditkort. Varumärket Norwegian förmodligen mest känt som ett norskt lågprisbolag med billiga flygresor. Det finns flera föredelar med att vara kund hos Bank Norwegian. Om du väljer att starta kreditkort hos Bank Norwegian får du poäng du senare kan flyga för. Att Bank Norwegian även är verksam utanför bankvärlden gör att deras likviditet är väldigt hög och att de därmed är en stabil aktör att spara, låna eller ha kreditkort hos.

Du kan ansöka om ett privatlån upp till 400 000 kr hos Bank Norwegian. Utan tvekan är Bank Norwegian ett bra alternativ för dig som behöver låna pengar.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer (3)

Gravatar
New
Tabitasäger...

Hej
Jag undrar om någon kan hjälpa mig här. Enligt min uppfattning uppfyller jag alla grundkraven - men har ändå blivit nekad lånet. Vad kan det bero på?

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Ja, det tål att fråga. Det enda jag kan tänka mig är at du kanske har samlat på dig för många kreditupplysningar. Har du ansökt om lån hos flera olika banker de senaste månaderna?

Gravatar
New
Adelesäger...

Ja, det har jag. Jag behöver låna en större summa och jag ville så klart hitta de bästa villkoren. Är det fel på något sätt?

Gravatar
Regular
Krösus Sorksäger...

Det är inte fel i sig. Men det kan påverka din kreditvärdighet på ett negativt sätt. Varje gång du ansöker om lån registreras en kreditprövning på dig. Har du alltför många av dessa blir banken lite misstänksam när du ansöker om lån, eftersom det dröjer en tid innan alla uppgifter klaras upp.

Gravatar
New
Markussäger...

Men det betyder ju inte att jag misskött mina andra lån? Varför ska jag behöva betala för att jag vill hitta det bästa erbjudandet?

Gravatar
New
Dionsäger...

Kundservicen är helt ok - men jag har aldrig kontaktat dem personligt, all kommunikation sker via telefon eller e-post. Men det funkar bra.

Gravatar
Regular
Elisabetsäger...

Ja den som vill veta får veta heter det ju. Jag har hört massor om Norwegian - bland annat att kundservicen inte är så i topp som den borde vara - men kundservicen finns ju alltid där när man ska ringa och inte har jag haft några negativa upplevelser. Snarare en mycket bra en - då banken ringde upp en av sina kunder mitt i natten för att ta reda på om hon verkligen gjort ett köp som verkade konstigt. Det hade hon inte, och banken stoppade köpet. Det är inte alla som får uppleva något sådant i dagens samhälle - det förstås, om det nu var sant det hon berättade. Det vet man ju aldrig nu för tiden.

Gravatar
New
Ollesäger...

Det är konstigt detta med omdömen. Jag har också hört vissa negativa kommentarer, men jag kan ärligt säga att jag aldrig haft en negativ upplevelse hos Bank Norwegian.

Villkor för lån hos Bank Norwegian

  • Lägsta lån: 5000 kr
  • Högsta lån: 500000 kr
  • Lägsta ränta: 4.99%
  • Högsta ränta: 22.99%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 399 kr
  • Aviavgift: 19 kr - 19 kr
  • Autogiro: 19 kr

Kontakt & fakta om Bank Norwegian

Fullständigt namn: BANK NORWEGIAN AS
Adress: Postboks 338
Postnummer: 101
Stad/ort: Oslo, Norge
Telefon: 0770-45 77 66
Fax:
Email:
www: http://banknorwegian.se/Lana-Pengar
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 502073-3886

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se