Vill du se alla banker? klicka här.

Axo Finans: Låna pengar & Lån.

Låna pengar från Axo Finans

Besök Axo Finans genom att klicka på bilden ovan

Räkneexempel Axo Finans:

Låna 70000 kr, ränta 5,3% på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Axo Finans är en nordisk oberoende låneförmedlare som arbetar i samband med Sveriges ledande låneinstitut och banker. Du som ansöker om ett lån hos Axo Finans kommer att konkurrensutsättas så att du får tillgång till bra erbjudanden hos bankerna. På detta sätt kan du hitta ett privatlån som är anpassat efter dina behov.

Privatlån hos Axo Finans

Du som behöver ett lån utan säkerhet och själv vill bestämma vad du ska använda pengarna till kan ansöka om detta hos Axo Finans om du uppfyller följande krav: du har minst 120 000 kronor i årsinkomst, har fyllt 18 år och ej har någon betalningsanmärkning. För att ansöka behöver du endast fylla i formuläret på hemsidan eller ringa upp Axo Finans kundservice. Hela processen tar endast ett par minuter, och redan nästa dag kommer du att få svar och information om det bästa erbjudandet.

Axo Finans samarbetar med Sveriges ledande banker och låneinstitut för att ta fram det bästa låneerbjudandet åt dig. På detta sätt slipper du ta reda på och jämföra alla olika villkor och kostnader själv, och sparar både tid och energi. Tjänsten är helt kostnadsfri och du behöver inte betala några extra utgifter för att du använt dig av Axo Finans.

Tjäna på att veta om Axo Finans

Axo Finans samarbetar endast med de banker och låneinstitut som kan ge dig konkurrenskraftiga låneerbjudanden. Du kan därför vara säker på att du kommer att få ett eller flera erbjudanden med bra villkor som passar dina personliga behov.

Finansinspektionen har godkänt Axo Finans aktivitet som låneförmedlare, vilket garanterar att din personliga information kommer att behandlas på ett säkert sätt. Det enda som registreras är en kreditupplysning.

Du som behöver hjälp kan tryggt vända dig till Axo Finans kundtjänst. De står redo att hjälpa dig med vad du än behöver när det gäller din låneansökan.

Omdömmen samt frågor & svar om Axo Finans

Vad är Axo Finans?

Axo Finans är en låneförmedlare som verkar både på de svenska och norska marknaderna. Bolaget erbjuder en kostnadsfri jämförelse banklån emellan. Tjänsten är skräddarsydd och anpassas till varje specifik kund och dess behov. Axo Finans tar alltid en kreditupplysning på sina kunder. Företaget samarbetar med Upplysningcentralen när det gäller svenska marknaden.

Hur ser lånprocessen ut?

Att ansöka om ett lån via Axo Finans görs på nätet. Du skickar in din ansökan till företaget som i sin tur kontaktar flera banker och långivare åt dig. Axo Finans strävar efter att förenkla ansökningsprocessen genom att hitta det bästa erbjudandet bland olika lån.

Så här går det till att låna pengar via Axo Finans:

1. Du fyller i ansökningsformuläret på hemsidan

2. Axo Finans skickar din ansökan till banker och långivare de samarbetar med

3. Företaget presenterar det bästa låneerbjudandet för dig som kund

4. Om du accepterar lånet betalas pengarna ut inom kort

Vilka är Axo Finans samarbetspartners?

Axo Finans samarbetar med olika partners däribland Svea Ekonomi, Wasa Kredit, Resurs bank, Lendify, Forex Bank, Euroloan, Instabank, COOP, Brocc, Santander och Marginalen bank. Observera att ovanstående banker är bara ett utdrag ur Axo Finans partnerlista.

Kan man låna pengar trots betalningsanmärkning hos Axo Finans?

Ja, du kan låna pengar hos Axo finans trots en anmärkning. Det är upp till förmedlarens partners att bestämma om de vill bevilja ett lån åt dig som har en betalningsanmärkning eller inte. Axo Finans uppgift är att kontakta och presentera din ansökan. Det slutgiltiga beslutet tas av långivarna.

Kommentarer och omdömen om Axo Finans

* Om det är något felaktigt i uppgifterna på den här sidan lämna gärna en kommentar ovan.

Villkor för lån hos Axo Finans

  • Lägsta lån: 10000 kr
  • Högsta lån: 500000 kr
  • Lägsta ränta: 2.95%
  • Högsta ränta: 24%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 495 kr
  • Aviavgift: 0 kr - 35 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Axo Finans

Fullständigt namn: Axo Finans AB
Adress: Vädursgatan 5
Postnummer: 412 50
Stad/ort: Göteborg
Telefon: 077-1323400
Fax:
Email: kundservice@axofinans.se
www: https://www.axofinans.se/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: 556907-5673

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se