Vill du se alla banker? klicka här.

Aros Finans: Låna pengar & Lån.

  • Betyg: 4 av 5 / Antal Röster: 14
Låna pengar från Aros Finans

Aros Finans är en låneförmedlare som hjälper både norrmän och svenskar vid deras val av konsumentlån. Den lägsta möjliga lånesumman ligger på 5 000 kronor och den högsta är satt till 600 000 kronor. Avbetalningstiderna är mellan 1 och 15 år. Din ansökan är kostnadsfri och är inte bindande.

Hos Aros Finans ansöker du om ett lån via nätet genom att fylla i ansökningsformuläret på företagets hemsida. Skickar du ansökan innan kl. 16:00 kommer du att få besked samma dag. Låneofferten får du via e-mail. Ditt låneerbjudande är öppet i 30 dagar. Pengarna betalas ut inom några få dagar efter lånet blivit godkänt och underskrivet.

Jämför lån från flera långivare

När du har bestämt dig för att låna pengar är det alltid en bra idé att göra en undersökning av hur lånmarkanden ser ut och vad bankerna erbjuder.

Det är här låneförmedlaren kommer till hjälp. En av de stora fördelarna med att använda sig av en förmedlares tjänster är att han gör en lånjämförelse åt dig vilket sparar dig massor med tid. Ytterligare en positiv aspekt är att tjänsten är helt kostnadsfri för dig som kund.

Skickar du en ansökan hos Aros Finans får du en jämförelse av 12 olika banker. Observera att räntan är individuell banklån emellan. Den kan variera mellan 2,95 % och 24 %.

Omdömmen samt frågor & svar om Aros Finans

Vilka är Aros Finans?

Aros Finans är en svensk låneförmedlare vars främsta uppgift är att erbjuda en pålitlig och aktuell jämförelse mellan olika banklån där krav och villkor matchas med kundens specifika behov och finansiella situation.

Vad är fördelarna med lån från Aros Finans?

En av de stora fördelarna med att använda sig av Aros Finans är att bolaget gör en jämförelse mellan många olika partners, något som sparar massor med tid. Dessutom är tjänsten helt och hållet kostnadsfri för dig som kund.

Vad är Aros Finans mål?

Aros Finans mål är att bli störst i Sverige på jämförelse av finans-relaterade bolag och göra dig enkelt för dig som kund att låna pengar till de mest förmånliga villkoren.

Aros Finans erbjuder följande lån: sms-, snabb-, privat och företagslån.

Hur lånar man pengar via Aros Finans?

Att låna pengar via Aros Finans sker på nätet. Du fyller i ansökningsformuläret på företagets hemsida. Skickas ansökan innan kl. 16:00 kommer du att få besked samma dag.

Hur ansöker jag om lån från Aros Finans?

Låneofferten skickas via mejl. Låneerbjudandet gäller i 30 dagar. Pengarna betalas ut inom några få dagar efter du skrivit under låneavtalet. Processen är densamma oavsett om du är en företags-, eller privatkund.

Kan man låna trots betalningsanmärkning hos Aros Finans?

Ja, hos Aros Finans kan du låna även om du har en anmärkning. Vid en låneansökan tar alltid bolaget en kreditupplysning på dig som kund. Den kontrollen syns inte i UC då Aros Finans samarbetar med ett annat upplysningsföretag. Vissa av Aros Finans lånepartners accepterar kunder med en betalningsanmärkning. Observera att lånevillkoren och avbetalningstiderna bestäms av Aros Finans partners och inte av själva låneförmedlaren.

Kommentera & lämna omdöme

* Måste anges
1000

Kommentarer

No comments yet. Be the first!

Villkor för lån hos Aros Finans

  • Lägsta lån: 5000 kr
  • Högsta lån: 600000 kr
  • Lägsta ränta: 2.95%
  • Högsta ränta: 24%
  • Lägsta effektiva ränta: 0%
  • Högsta effektiva ränta: 0%
  • Startavgift lån: 495 kr
  • Aviavgift: 35 kr - 35 kr
  • Autogiro: 0 kr

Kontakt & fakta om Aros Finans

Fullständigt namn: Aros Finans
Adress: Aros Finans Ryesgade 9
Postnummer: DK-8000
Stad/ort: Århus
Telefon:
Fax:
Email: support@arosfinans.com
www: https://se.arosfinans.com/
SWIFT/BIC:
Clearingnummer:
Organisationsnummer: DK:33579829

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Välj lån - Hur mycket vill du låna?

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se