Vill du se alla banker? klicka här

Kan jag låna pengar med skuld hos Kronofogden?

2018-02-15

Ibland händer det oväntade - och stupar en annars välordnad ekonomi. Ibland händer det att man trasslar till det för sig. Om du har misskött avbetalningarna på dina lån, kanske du befinner dig i denna situation nu: du har en skuld hos Kronofogden, och du blir inte beviljad lån någon annanstans. Hur kan du då göra för att lösa din skuld?

Det är inte alla banker som lånar ut pengar till den som har betalningsanmärkningar, eftersom detta innebär en större risk för långivaren. Det finns dock ett system som hjälper den skuldsatte att lösa sina skulder hos Kronofogden och börja om. Omstartslån, som det heter, går ut på att hjälpa dig samla dina skulder i ett enda stort lån, för att skära ner räntekostnaderna och underlätta de månatliga betalningarna. För att kunna ansöka om ett omstartslån måste du dock uppfylla vissa grundkrav:

Vilka lånar ut pengar trots skuld till Kronofogden?

Att bli beviljad ett privatlån trots Kronofogden är mycket svårt, men de finns vissa långivare som erbjuder alternativa möjligheter. Hos BlueStep Finans kan du till exempel ansöka om ett bolån och sen betala tillbaka dina smålån med en del av pengarna. Marginalen Bank, Svea Ekonomi och Avida Finans erbjuder samlingslån för att du ska kunna låna pengar trots skuld. Kom dock ihåg att detta endast är en strategi för att hjälpa dig att lösa din situation. Är du skuldsatt så bör din prioritet vara att betala tillbaka skulden innan du tar ytterligare lån. Annars riskerar du att fastna i skuldfällan.

För dig med anmärkning

Läs mer om hur du kan låna trots betalningsanmärkning

Visa alla lån

Vill du se alla våra långivare? Besök vår lista på alla banker som lånar ut pengar!

Kontakta oss!

Vill du komma i kontakt med oss? Skicka gärna ett mail!

Skriv en rad till oss!


Email: info@bästlån.se

www: https://bästlån.se