Låna Pengar här

Få bästa Banklån & Lån

Lån med anmärkning / betalningsanmärkning

Nedan finner du en sammanställning på olika banker som erbjuder lån trots betalningsanmärkning. Räntan på denna sida är inte uppdaterad lika ofta som på vår startsida så kontrollera gärna räntan där innan du ansöker om ett lån trots anmärkning.

Bank/Långivare Lån Krävs säkerhet för lån? Startavgift Ränta % Kort om Banken
Bostadsfinans Från 50 000 kr Bostad, bostadsrätt etc. 3,25 % av lånet Från 8,50%

BostadsFinans kan erbjuda lån till dig med anmärkning. En positiv sak med Bostadsfinans är att de erbjuder mycket trygga och bra bolån till dig med betalningsanmärkningar. Deras lån till dig som har svårt att få lån har en fast ränta och med månadsbelopp i upp till 30 års avbetalning. Med ett lån hos Bostadsfinans kan du köpa en bostad eller lägenhet. Bostadsfinans har bolån som passar alla, även dig med betalningsanmärkning! Erbjuder även lån till personer med betalningsanmärkningar.

Svea Ekonomi 100 000 och uppåt Bostad, bostadsrätt. 3000 kr 9,45%

SveaDirekt är väldigt kända ocg har specialiserat sig på lån till personer som inte uppfyller det traditionella bankernas krav för att bevilja lån. Svea direkt tillåter att du med betalningsanmärkning tar lån. Om du har en betalningsanmärkning eller flera betalningsanmärkningar krävs det dock att du kan ställa en säkerhet för lånet. Kan du ge säkerhet för ditt lån så kan du låna trots att du har betalningsanmärknigar.

Bluestep Från 150 000 kr Bostad, bostadsrätt etc. 3,54-5% av lånet 5,75

Söker du efter ett lån trots att du har en betalningsanmärkning? Med Bluestep kan du enkelt lösa dina nuvarande lån eller köpa en helt ny bostad även om du har betalningsanmärkning. Bluestep erbjuder dig som har betalningsanmärkningar, saknar fast inkomst eller arbete en chans att få ett lån. Ansök hos Bluestep om lån trots betalningsanmärningar.

Lånet Från 100 000 kr Bostad, bostadsrätt etc. 0-3500 kr 8,6 %

Hos Lånet finner du som har betalningsanmärkningar en ny chans att få ett lån för att köpa bostad med. Alla är välkommen att låna hos Lånet, även om du har en betalningsanmärkning.

Bank 2 Från 50 000 kr Bostad, bostadsrätt etc. Kredithanteringsavgift. 2500 kr + 995 kr uppläggningsavgift. 7,75%

Hos välkända Bank 2 kan du låna upp till 85% av värdet på din bostad. Bank 2 erbjuder även väldigt bra ränta på ditt sparkonto. Du kan låna hos Bank 2 även om du har betalningsanmärkningar. Du kan även låna hos Bank 2 för att lösa gammla dyra lån. Bank 2 kräver visserligen säkerhet, men det är inget diekt hinder att ta lån med betalningsanmärkningar. Har du en säkerhet för lånet kan du ansöka hos Bank 2

Svea Ekonomi Upp till 75 000 kr Inga krav på säkerhet 795 kr 19,45%

SveaDirekt har fått mycket uppmärksamhet frö att de har specialiserat sig på lån till personer som inte uppfyller det traditionella bankernas krav på att godkänna lån. De erbjuder lån trots betalningsanmärkningar.

Lån trots betalningsanmärkning

Du som låntagare av ett lån trots betalningsanmärkning ska vara medveten om att du kommer att få sämre vilkor än personer som inte har några anmärkningar. En betalningsanmärkning ger dig hetl enket sämre förutsättningar att få ett bra lån, det är inget vi rekommenderar.

Om du ska söka lån trots betalningsanmärkning är det en fördel om du kan ge en säkerhet för ditt lån. Detta kan ofta sänka kostnaden för lånet avsevärt.